CELEBRITIES

O Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

O Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, ο Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει.

Ο ηθοποιός έχει τα πάντα – είναι όμορφος, ευγενικός, εργατικός, ταλαντούχος, καλό παιδί. Να του πάρουμε μία πάστα, τότε. Γιατί σέξι δε θα τον λέγαμε.

«Έχω αρκετή αυτογνωσία για να ξέρω ότι όταν ο κόσμος μάθει ότι επιλέξατε εμένα για αυτό, θα πει “Τι;”», δήλωσε στη συνέντευξή του. «Δεν προσπαθώ να φανώ ταπεινός. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που θα έπρεπε να πάρουν τον τίτλο πριν από εμένα».

Εντάξει, είναι γλυκός. Μας κέρδισε από τα Friends ακόμα, όταν (ως Mike) ερωτεύτηκε τη Phoebe και την έκανε ευτυχισμένη. Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο αγαπητός γίνεται και διεκδικεί πρωταγωνιστικούς ρόλους – θα τον δούμε στο νέο Ghostbusters, ετοιμαστείτε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Δεν του αρέσει η λάμψη του Hollywood, ούτε τα μεγάλα πάρτι. Μάλιστα, ο Paul Rudd περνάει τέλεια όταν βρίσκεται σπίτι, μαζί με τη σύζυγό του, Julie, και τα δύο παιδιά τους, Jack και Darby.

«Όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, με χαρακτηρίζω σύζυγο και πατέρα, θέλω να πω, αυτό είμαι. Απλώς κάνω παρέα με την οικογένειά μου όταν δε δουλεύω. Αυτό μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα», δήλωσε.

Όταν η Julie έμαθε ότι είναι παντρεμένη με τον πιο σέξι άνδρα του κόσμου, σοκαρίστηκε και γέλασε. Όταν της πέρασε, του είπε ότι «ω ναι, το πέτυχαν». «Εγώ νομίζω ότι δεν το εννοούσε, αλλά τι να έλεγε;», δήλωσε εκείνος.

Τώρα που έχει κι επίσημα τον τίτλο, περιμένει να αλλάξει η ζωή του.

«Ελπίζω πως επιτέλους θα με καλέσουν σε αυτά τα σέξι δείπνα με τον Clooney και τον Pitt και τον B Jordan», εξήγησε. «Και θεωρώ θα πάω σε περισσότερα σκάφη. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν τη ζωή. Και μάλλον θα προσπαθήσω να βελτιωθώ στο να φαίνομαι πιο σκοτεινός τύπος με απαλό φωτισμό. Μου αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω αυτό θα βοηθήσει γιατί θα φαίνομαι πιο εσωστρεφής και μυστηριώδης».

Και εμείς το ίδιο, Paul.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.