CELEBRITIES

Ο Kid Cudi έβαλε νυφικό στα βραβεία CFDA κάνοντας την απόλυτη statement εμφάνιση


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2021

Ο Kid Cudi έβαλε νυφικό στα βραβεία CFDA κάνοντας την απόλυτη statement εμφάνιση
Ο Kid Cudi εμφανίστηκε με νυφικό στα βραβεία CFDA και έκλεψε την παράσταση

Στο κόκκινο χαλί των χθεσινοβραδινών βραβείων μόδας CFDA, υπήρχαν πολλές λαμπερές και φυσικά, κομψές εμφανίσεις. Λίγες όμως τόσο ιδιαίτερες όσο εκείνη του Kid Cudi. Φτάνοντας στην εκδήλωση στο The Grill Room της Νέας Υόρκης, ο ράπερ φορούσε ένα custom made νυφικό από την ERL, την εταιρία που κυκλοφόρησε το 2018 από τον ανερχόμενο Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Eli Russell Linnetz. Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για τα απροσδόκητα twists σε κλασικά αμερικανικά στιλ.

Αυτό δεν ήταν απλώς ένα νυφικό. Ραμμένο από λεπτή λευκή δαντέλα, το φόρεμα είχε μανίκια με γάντια και φούστα μέχρι τον αστράγαλο. Ο star της μουσικής ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με ένα σακάκι σε ιβουάρ τόνους, αθλητικά παπούτσια σε κρεμ χρώμα διακοσμημένα με αστραφτερά κρυστάλλινα λουλούδια και τέλος ένα πέπλο. Ο ίδιος ο σχεδιαστής συνόδευσε τον Cudi στην εκδήλωση με ένα κλασικό ασπρόμαυρο σμόκιν θυμίζοντας γαμπρό και νύφη. Ο σχεδιαστής μάλιστα σήκωσε ακόμη και το πέπλο του Cudi πριν πιαστούν από το χέρι μπροστά στους συγκεντρωμένους φωτογράφους.

jenny.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Cudi φοράει φόρεμα για να κάνει ένα statement. Για την ερμηνεία του στο Saturday Night Live τον Απρίλιο, ο μουσικός ανέβηκε στη σκηνή με ένα λουλουδάτο υπόλευκο φόρεμα και απέτισε φόρο τιμής σε έναν από τους ήρωές του, τον Kurt Cobain, ο οποίος φορούσε παρόμοιο σχέδιο σε συναυλία των Nirvana το 1989. Για τα βραβεία CFDA, ο Cudi πρόσθεσε για άλλη μια φορά μια πινελιά εμπνευσμένη από το grunge, τα hot pink μαλλιά και τη σκια στα μάτια.

Η τελική πινελιά του look ήρθε χάρη σε ένα κρεμαστό κολιέ με μοτίβο έναν Μαύρο Ιησού, ένα κομμάτι που αποδείχθηκε ιδιαίτερα κατάλληλο για μια βραδιά που κατέληξε να χρησιμεύσει ως μια λαμπρή γιορτή του σχεδιαστικού ταλέντου των Μαύρων, με τους Christopher John Rogers, Grace Wales Bonner, Telfar Clemens, Edvin Thompson, Aurora James και Dapper Dan να παίρνουν βραβεία.

Ο Cudi σίγουρα ξέρει πως να κλέβει την παράσταση στο κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.