ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

CFDA Fashion Awards 2021: Tα beauty looks που ξεχώρισαν


Ελένη Τσούτση

11 Νοεμβρίου 2021

CFDA Fashion Awards 2021: Tα beauty looks που ξεχώρισαν
CFDA Fashion Awards 2021: Tα beauty looks που ξεχώρισαν

Τα CFDA Fashion Awards επέστρεψαν και πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη και οι αγαπημένες μας celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί εντυπωσιάζοντάς μας τόσο με τις μοναδικές τους δημιουργίες όσο και με τα beauty looks τους.

Ο πρόεδρος του CFDA Tom Ford και η οικοδέσποινα της εκδήλωσης Emily Blunt υποδέχτηκαν τις καλεσμένες και κάποιες από αυτές όπως η Zendaya, η Anya Taylor-Joy και η Cara Delevingne κατάφεραν να μας χαρίσουν έμπνευση υιοθετώντας τα ωραιότερα makeup looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Άλλωστε ήταν μια γιορτή της μόδας και αυτό σημαίνει πως ακολούθησαν τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. 

Ας ξεκινήσουμε…

1. Zendaya

jenny.gr

H Zendaya στις τελευταίες εμφανίσεις φροντίζει να μας δείχνει και κάτι καινούριο. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μονοχρωματικό μακγιάζ σε ροζ αποχρώσεις και το συνδύασε με ένα cool hairstyle που έδινε ένα πιο χαλαρό vibe σε όλο της το σύνολο. 

2. Anya Taylor-Joy

jenny.gr

Η Anya Taylor-Joy επέλεξε ένα μάυρο eyeliner και έκανε το βλέμμα της τον απόλυτο πρωταγωνιστή του προσώπου της. Κάτι ακόμη που μας άρεσε είναι η μπορντό απόχρωση στα χείλη της που δημιούργησαν το απόλυτο φθινοπωρινό makeup look. H δαντέλα που κάλυπτε τα μάτια της έκανε ακόμη πιο μυστήριο το look της.

3. Cara Delevingne

jenny.gr

Το διάσημο μοντέλο ανέδειξε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της με ένα απλό μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Έδωσε έμφαση στα μάτια της με καφέ smoky eye ενώ τόνισε τα χείλη της με ένα ροζ lip gloss. Τέλος, τα μαλλιά της τα είχε πίσω πιασμένα και αυτό δημιουργούσε ένα λίφτινγκ εφέ.

4. Ashley Olsen

jenny.gr

Η αλήθεια είναι οτι έχουμε καιρό να δούμε την Ashley Olsen στο κόκκινο χαλί. Η ίδια έχει το δικό της μοναδικό στιλ και μας το έδειξε για ακόμη μία φορά. Υιοθέτησε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια της ενώ για τα χείλη της επέλεξε μια nude απόχρωση, όπως συνηθίζει. Τόνισε τις γωνίες του προσώπου της με ένα ελαφρύ contouring και μέσα στην απλότητα της έκλεψε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Διαβάστε ακόμη:Οι πιο stylish εμφανίσεις των «Όσκαρ της μόδας» CFDA Awards 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.