CELEBRITIES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στους Άντρες της Χρονιάς του GQ


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στους Άντρες της Χρονιάς του GQ

Το περιοδικό GQ γιορτάζει για 26η συνεχόμενη χρονιά τους άντρες της χρονιάς με ένα επετειακό τεύχος και μέσα στα 3 εξώφυλλα, καμαρώνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι άντρες που βραβεύονται συνήθως είναι εκείνοι που ασκούν βαθιά επιρροή στην κουλτούρα μας. Φέτος όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο συγκεκριμένα και το χαρακτηριστικό που μοιράζονται οι νικητές είναι η γενναιότητα. Ένα στοιχείο που εκτιμάται και ξεχωρίζει το 2021. 3 άντρες από διαφορετικά επαγγέλματα αλλά κοινό σθένος.

Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το αθλητή που δεν ήθελε να γίνει το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά είναι κάτι που συνέβη αναπόφευκτα. Η ιστορία του αποτέλεσε πραγματική έμπνευση για όλα τα παιδιά εκεί έξω που νιώθουν ότι ονειρεύονται κάτι άπιαστο. Η αποφασιστικότητα, το χάρισμα και η εκπληκτική του απόδοση στο παρκέ τον έφεραν στην κορυφή κι εμείς απλά φουσκώνουμε από περηφάνεια.

jenny.gr

 

Ακολουθεί ο Lil Nas X, με τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες και τη φανταστικά προκλητική εικόνα, με τρόπο που συναγωνίζεται τα πρώτα βήματα της Madonna. Το πετυχαίνει μέσα από τη δουλειά του, αλλά και με τη βοήθεια των social media. «Είναι η εποχή που πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε», δήλωσε για τους νέους άντρες.

Ο Tom Holland, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Spiderman και κατάφερε να γίνει μεγαλύτερος από τον superhero. Μιλά στο GQ για το τι σημαίνει να είναι o Spiderman, αλλά και ηθοποιός γενικότερα. Μέσα στο εορταστικό τεύχος, θα βρούμε και άλλους άντρες που διακρίθηκαν για τη γενναιότητά του (ως κοινό concept). Οι Jimmy Chin, Layshia Clarendon, Mark Hoppus, Jason Isbell και άλλοι.

Πηγή φωτογραφίας: GQ/Arnaud Pyvka
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.