CELEBRITIES

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly, μετά τη Σαντορίνη, τώρα και στη Θεσσαλονίκη


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2021

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly, μετά τη Σαντορίνη, τώρα και στη Θεσσαλονίκη
Η Meghan Fox στην Θεσσαλονίκη - Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» (Οι Αναλώσιμοι 4). Έτσι αρκετοί μεγάλοι Hollywood stars βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα.

Aνάμεσα τους ορισμένα από τα πιο διάσημα ονόματα όπως ο Jason Statham και η εντυπωσιακή Megan Fox. Η ηθοποιός δεν πήγε μόνη της στην Θεσαλονίκη αλλά με τον σύντροφό της και μουσικό Machine Gun Kelly, λίγο μετά το ταξίδι τους στην Σαντορίνη.

Το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να χάσει την εμπειρία της νυχτερινής ζωής της πόλης και βγήκαν για ποτό σε μπαρ - εστιατόριο, ντυμένοι απλά, μάλλον θέλοντας να περάσουν όσο πιο απαρατήρητοι γίνεται.

Όμως προδόθηκαν όταν τους είδε γνωστός YouTuber που καθόταν στο διπλανό τραπέζι, ο οποίος στη συνέχεια μοιράστηκε το βίντεο στο προφίλ του στο TikTok γράφοντας: «Αυτή ήταν η μέρα που πέτυχα τυχαία την Megan Fox και τον Machine Gun Kelly στην Θεσσαλονίκη. Πίνετε και εσείς ποτάκι παρέα μαζί τους; Ή μόνο εγώ τους πέτυχα;»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.