CELEBRITIES

H Megan Fox και ο MGK ζουν τον γραφικό έρωτά τους στη Σαντορίνη


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

H Megan Fox και ο MGK ζουν τον γραφικό έρωτά τους στη Σαντορίνη

Το καλοκαίρι πέρασε, αλλά τα ελληνικά νησιά παραμένουν στην καρδιά των celebrities. Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly είναι οι τελευταίοι σταρ που επισκέφθηκαν τη χώρα μας και βρέθηκαν – πού αλλού; - στη Σαντορίνη. 

Το ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο. Φωτογραφήθηκαν με casual εμφάνιση να απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Περπατούσαν χέρι – χέρι, εκφράζοντας τον έρωτά τους σαν να μην υπάρχει κανείς στον κόσμο, πέρα από τους δυο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOP. (@cam__mood)

Η ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα των Expendables 4 στη Θεσσαλονίκη και αφιέρωσε το διάλειμμά της στον αγαπημένο της.

Γνωρίστηκαν το 2020 και, όπως έχουν δηλώσει, η έλξη ήταν αμοιβαία από το πρώτο λεπτό. Η Megan Fox ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Brian Austin Green, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε πρόσφατα, ενώ διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.