CELEBRITIES

Scarlett Johansson: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2021

Scarlett Johansson: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της
Scarlett Johansson: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

H Scarlett Johansson εμφανίστηκε ανανεωμένη και λαμπερή στο κόκκινο χαλί των βραβείων Annual American Cinematheque. Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της, Colin Jost. Η ηθοποιός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Η Johansson έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauricac. Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και πλέον απολαμβάνει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, του Cosmo.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παραβρέθηκε στα βραβεία καθώς η Johansson θα λάμβανε βραβείο για την προσφορά της στον χώρο του κινηματογράφου. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Νιώθω πολύ τυχερή που είχα τη δυνατότητα να πάρω αυτό τον χρόνο για να απολαύσω τα πρώιμα στάδια της μητρότητας με τον γιο μας. Είναι μία υπέροχη εμπειρία. Βρίσκομαι ακόμα στη μωρουδιακή φούσκα ευτυχίας»

jenny.gr

Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στο κόκκινο χαλί έπειτα από 2 χρόνια απουσίας. 

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Ακόμη και η είδηση της εγκυμοσύνης κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός έκλεψε όλα τα βλέμματα. Φορούσε ένα λευκό κοστούμι, το παντελόνι του οποίου ήταν ψηλόμεσο και από μέσα ένα bustier, το οποίο αποτελούνταν από εκατοντάδες sparkly λεπτομέρειες.

jenny.gr

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.