CELEBRITIES

H Angelina Jolie σε νέα chic εμφάνιση με τα παιδιά της


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2021

H Angelina Jolie σε νέα chic εμφάνιση με τα παιδιά της
H Angelina Jolie σε νέα chic εμφάνιση με τα παιδιά της

H Angelina Jolie το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται όλο και περισσότερο με τα παιδιά της. Η λαμπερή ηθοποιός για ακόμη μία φορά είχε στο πλευρό της τις δύο από τα έξι της παιδιά σε πρεμιέρα ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Jolie έδωσε το παρών μαζί με την 15χρονη Shiloh και τον 17χρονο Pax στη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Paper & Glue: A JR Project" που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles. Αυτή τη φορά τόσο η ίδια όσο και τα μέλη της οικογένειας πόζαραν στους φωτογράφους με casual στιλ και έδειχναν πολύ ευδιάθετοι.

Η Jolie φόρεσε ένα μαύρο πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με μία μαύρη pencil φούστα και μαύρες γόβες δημιουργώντας ένα chic σύνολο. Η Shiloh επέλεξε να κάνει μία απλή εμφάνιση, με μαύρο φούτερ, τζιν παντελόνι και sneakers, ενώ ο Pax φόρεσε ένα καρό πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι.

jenny.gr

Η 46χρονη σταρ έπειτα από τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Brad Pitt σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, η οποία μάλιστα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Η ίδια πρόσφατα δήλωσε:

«Είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι και είναι τόσοι πολλοί. Νομίζω έχουν σημαντική επίδραση ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν είμαι εγώ ο αρχηγός. Είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ ανθρώπινη με τα παιδιά μου».

jenny.gr

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.