CELEBRITIES

«Εδώ εγώ με είχα βαρεθεί»: H Jennifer Lawrence για το διετές διάλειμμά της από την υποκριτική


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2021

«Εδώ εγώ με είχα βαρεθεί»: H Jennifer Lawrence για το διετές διάλειμμά της από την υποκριτική

Η Jennifer Lawrence εξήγησε γιατί απείχε από την υποκριτική για μία διετία. Αποκάλυψε, επίσης, γιατί την άγχωνε η επιστροφή αυτή.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μίλησε στο Vanity Fair για το τεύχος Δεκεμβρίου, με τη συνέντευξή της να γίνεται viral. Από τις δυσκολίες που έφερε η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της, μέχρι τις γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, τοποθετήθηκε για όλα. 

«Είμαι τόσο αγχωμένη», δήλωσε. «Έχω αιώνες να μιλήσω στον κόσμο. Και επιστρέφω τώρα, με όλες αυτές τις προσθήκες στη ζωή μου τις οποίες προφανώς θέλω να προστατεύσω».

Η JLaw επέστρεψε στον κινηματογράφο με τη μαύρη κωμωδία Don’t Look Up στην οποία πρωταγωνιστεί. Είχε κάνει ένα βήμα πίσω επειδή δεν έκανε τη δουλειά της «όσο ποιοτικά θα έπρεπε».

«Απλά νομίζω ότι όλοι με είχαν βαρεθεί. Εδώ εγώ με είχα βαρεθεί».

jenny.gr

Είχε αρχίσει να πιστεύει ότι δεν έκανε τίποτα σωστά. «Αν περπατούσα σε κόκκινο χαλί, αναρωτιούνταν γιατί δεν έτρεχα… Νομίζω ότι πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου προσπαθώντας να ευχαριστήσω τους άλλους», εξήγησε.

Τώρα, η ηθοποιός είναι έγκυος και έχει αποφασίσει να κρατήσει το παιδί της όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας. «Κάθε κύτταρο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του για όλη του τη ζωή, όσο μπορώ. Δε θέλω κανείς να νιώσει ότι μπορεί να εισβάλλει στην ύπαρξή του. Και νιώθω ότι αυτό ξεκινά με το να μην το παρουσιάζω ως μέρος της δουλειάς μου», δήλωσε.

Η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει όταν κάποιος εισβάλλει στην προσωπική μας ζωή. Το 2014, διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της – «καθένας μπορούσε να δει το γυμνό μου σώμα χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Κάποιος στη Γαλλία τις δημοσίευσε. Το ψυχικό μου τραύμα θα υπάρχει για πάντα», εκμυστηρεύτηκε. 

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε επίσης: Το outfit της εγκυμοσύνης της Jennifer Lawrence που μπορούμε να φορέσουμε όλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.