CELEBRITIES

H Shiloh Jolie-Pitt δείχνει το ταλέντο της στον σύγχρονο χορό, σε ένα νέο viral video


The Jennettes

25 Νοεμβρίου 2021

H Shiloh Jolie-Pitt δείχνει το ταλέντο της στον σύγχρονο χορό, σε ένα νέο viral video
H Shiloh Jolie-Pitt λατρεύει μας δείχνει το ταλέντο της στο χορό

Η 15χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, έχει από ότι φαίνεται ταλέντο στον χορό. Αυτό αποκαλύπτει, τουλάχιστον, ένα video που κυκλοφόρησε στα social media. Στο συγκεκριμένο viral video, η έφηβη πλέον Shiloh φοράει μαύρο T-shirt και μαύρο σορτς και χορεύει μαζί με την ομάδα της το τραγούδι της Missy Elliot 'Get Ur Freak On'.

Σύμφωνα με το People, μπορεί με ευκολία να θυμάται τη χορογραφία και να την εκτελεί χωρίς δυσκολία ενώ συνεργάζεται τέλεια με τους συμμαθητές της. Της αρέσει να εκφράζεται μέσω του χορού, όπως επισημαίνουν τα ξένα tabloids. Ακόμη, απολαμβάνει περισσότερο να χορεύει χορεύει hip-hop και freestyle.

Εκτός από το ταλέντο της στο χορό, η Shiloh μας έχει εντυπωσιάσει και με τα looks που επιλέγει για να εμφανιστεί με τη διάσημη μαμά της και τα αδέρφια της στο κόκκινο χαλί. Η ίδια πλέον επιλέγει πιο girly κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της δείχνοντας ότι απομακρύνεται από το ανδρόγυνο look που προτιμούσε παλαιότερα.

jenny.gr

Η Angelina Jolie μετά από τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Brad Pitt σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, η οποία μάλιστα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, δήλωσε: «Είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι και είναι τόσοι πολλοί. Νομίζω έχουν σημαντική επίδραση ο ένας πάνω στον άλλο. Δεν είμαι εγώ ο αρχηγός. Είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ ανθρώπινη με τα παιδιά μου».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.