CELEBRITIES

Η Dakota Johnson κάνει το τέλειο editorial και μας δίνει το νέο μας μότο: «Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς και ο κόσμος δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού»


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2021

Η Dakota Johnson κάνει το τέλειο editorial και μας δίνει το νέο μας μότο: «Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς και ο κόσμος δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού»
Η Dakota Johnson είναι στη καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό το editorial είναι η απόδειξη

Η εντυπωσιακή Dakota Johnson φιγουράρει στο εξώφυλλο αλλά και σε ένα ιδιαίτερο editorial μόδας του περιοδικού "Town & Country" για το τεύχος Δεκεμβρίου 2021/ Ιανουαρίου 2022. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της φωτογράφισης έχει αναλάβει η φωτογράφος Amanda Damme και όπως θα δείτε η ηθοποιός φαίνεται να είναι στη καλύτερη φάση της ζωής της.

Η Dakota φιλοξενείται στο περιοδικό και φωτογραφίζεται με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες από τους οίκους Gucci, Carolina Herrera και Christopher John Rogers. Δυναμική, αέρινη και sexy ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση στο φακό και αναμφίβολα είναι μία από τις ωραιότερες φωτογραφίσεις που έχει κάνει.

jenny.gr

Η ίδια πρωταγωνιστεί στο «The Lost Daughter» που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάςστο Netflix και όπως αποκαλύπτει νιώθει μεγάλη χαρά για τη νέα της ταινία. Μάλιστα, ήδη βραβεύτηκε στα βραβεία Gotham της Νέας Υόρκης, ενώ η σκηνοθεσία της Maggie Gyllenhaal έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.

jenny.gr

Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας που έγιναν στις Σπέτσες το 2020, εν μέσω πανδημίας, κάνοντας το νησί κινηματογραφικό σετ. Με πρωταγωνιστές ένα all-star cast -την Olivia Colman, τη Jessie Buckley, τον Paul Mescal και τον Εd Harris, η ταινία βασίζεται στο best seller βιβλίο της Elena Ferrante.

jenny.gr

H Johnson, όπως δηλώνει, είχε μία εξαιρετική συνεργασία με την Olivia Colman, την οποία μάλιστα την έπεισε να κάνει και το πρώτο της τατουάζ. Έπειτα, από την προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο, το cats έκανε ένα party και η Dakota έπεισε την Olivia Colman να κάνει ένα τατουάζ. «Ίσως ήμουν εγώ που παρασύρθηκα από αυτό το υπέροχο άτομο και ήθελα να πιστεύει ότι ήμουν cool. Ή ίσως ήταν η κρίση της μέσης ηλικίας μου», είπε σε συνέντευξή της αστειευόμενη η Colman.

Τι επιθυμεί η Johnson για το μέλλον; Να σκηνοθετήσει τη δική της πρώτη ταινία μεγάλου μήκους. Η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη τι θα πραγματεύεται και είναι επιφυλακτική, αλλά δήλωσε ότι θα διαδραματίζεται σε ένα μυθικό νησί. Το μότο της αυτή τη περίοδο είναι το εξής: «Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς και ο κόσμος δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού».

Φωτογραφίες: Instagram 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.