CELEBRITIES

Πώς η Salma Hayek, με μία μόνο φωτογραφία, έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο House of Gucci


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2021

Πώς  η Salma Hayek, με μία μόνο φωτογραφία, έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο House of Gucci
Πώς η Salma Hayek με μία μόνο φωτογραφία έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο House of Gucci

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχετε ακούσει για την νέα ταινία του Ridley Scott, House of Gucci, με πρωταγωνιστές την Lady Gaga και τον Adam Driver, η οποία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της δολοφονίας του Maurizio Gucci από την σύζυγό του Patrizia Reggiani. Οι συντελεστές της ταινίας έχουν κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για την προώθησή της.

Δεν έφταναν τα εντυπωσιακά looks της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί κάθε πρεμιέρας, ούτε οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που προσέγγισε τον χαρακτήρα που υποδύεται και τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό της τραύμα την βοήθησε στην ερμηνεία της. Ούτε οι εννέα ολόκληροι μήνες που μιλούσε με ιταλική προφορά, αλλά ούτε και τα iconic looks με την υπογραφή Gucci που παρελαύνουν στην ταινία ήταν αρκετά.

Καμία διαφήμιση δεν μπορεί να συγκριθεί με την απόφαση της Salma Hayek να μοιραστεί αυτή την sexy φωτογραφία:

Η Hayek, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία ως Giuseppina "Pina" Auriemma (και είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kering, της εταιρείας που κατέχει τον Gucci), κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα παραπάνω με μία μόνο εμφάνιση με μαγιό.

Η 55χρονη star του Hollywood μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό από την pre-Fall 2020 συλλογή του οίκου Gucci, με το σήμα «Original Gucci» σε χρυσό και ασημί και απολαμβάνει το ποτό της στην πισίνα. «Αυτή δεν είναι η γκαρνταρόμπα μου για το House of Gucci, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα ούτως ή άλλως», έγραψε.

Η Ηayek είναι μεταξύ των star που αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν στη βρετανική Vogue για τα πενήντα της χρόνια ότι «η καλύτερη στιγμή στη ζωή μου είναι τώρα». Και αυτό βγαίνει προς τα έξω, Salma.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.