CELEBRITIES

Vogue Portugal: Τα τρία συγκλονιστικά εξώφυλλα για την αξία του χρόνου


8 Δεκεμβρίου 2021

Vogue Portugal: Τα τρία συγκλονιστικά εξώφυλλα για την αξία του χρόνου
Τα νέα εξώφυλλα της πορτογαλικής Vogue είναι μια ωδή στον χρόνο... Στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον. Στην έννοια της διαχρονικότητας.

Τρία υπέροχα εξώφυλλα κοσμούν τη Vogue της Πορτογαλίας για το τεύχος Δεκεμβρίου 2021 - Ιανουαρίου 2022, καθηλώνοντας τους αναγνώστες. Το τελευταίο τεύχος είναι αφιερωμένο στη μοναδική πολυτέλεια που έχουμε, τον χρόνο, με βασικές πρωταγωνίστριες τις Benedetta Barzini, Mila H και Irene Guarenas.

Το θρυλικό supermodel από την Ιταλία, η 78χρονη Benedetta Barzini είναι ένα από τα πρόσωπα που μαγνητίζει τα βλέμματα με τον δυναμισμό και την προσωπικότητά της, κυριαρχώντας στο συνολικό εικαστικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Vogue:

«Παρόλο ο χρόνος είναι ανεκτίμητος, τείνουμε να τον ξοδεύουμε σαν να τον παζαρεύουμε. Δεν είναι ακριβώς έτσι: Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από το να έχουμε χρόνο. Αλλά πρώτα απ' όλα, να ξέρουμε πώς να τον αξιοποιούμε σωστά. Ένας τρόπος είναι να τον απολαύσετε με το νέο μας τεύχος, που εξερευνά όλες τις χρονικές βαθμίδες: το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και το ανεκτίμητο».

Το τεύχος, που υμνεί τον χρόνο και τον τρόπο που τον προσεγγίζουμε, αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου και είναι διαθέσιμο στο Vogue.pt/shop.

Στο καθηλωτικό video, η Benedetta Barzini φλερτάρει με τον χρόνο και αποδίδει τη μεγαλύτερη αξία στον τρόπο που επιλέγουμε να τον αξιοποιήσουμε. Σημασία δεν έχει πώς φαινόμαστε εξωτερικά αλλά πώς επιλέγουμε να συμπεριφερθούμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας. Το πιο ουσιαστικό μήνυμα που θέλει να μεταφέρει στις γυναίκες είναι να είναι «αυθεντικές», να μην υποτάσσονται και να μην κάνουν τα πάντα για να φαίνονται όμορφες.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκες με τον τρόπο που γεννήθηκες. Θέλω να πω πως αυτό που έχει σημασία, είναι τι κάνεις με τον εαυτό σου. Όχι, το πώς φαίνεσαι αλλά πώς τον μεταχειρίζεσαι. Έλεγα ψέματα στις γυναίκες, επειδή η δουλειά μας είναι να τις κάνουμε να πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να είναι όμορφες. Το πραγματικό μήνυμα είναι να είναι αυθεντικές και να έχουν τη δύναμη να μην υποτάσσονται επειδή μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, όχι επειδή έχουν τσάντα Louis Vuitton αλλά επειδή δεν ντρέπονται για τον τρόπο που δείχνουν».

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοφροντίδα είναι τα κλειδιά για να χειριστούμε σωστά τον χρόνο που περνάει από πάνω μας.

Δείτε ακόμη: 12 βιωματικά πορτρέτα από μια γυναίκα με αγχώδεις διαταραχές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS