CELEBRITIES

And Just Like That: Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, o Mr. Big πεθαίνει στα χέρια της Carrie


JTeam

10 Δεκεμβρίου 2021

And Just Like That: Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, o Mr. Big πεθαίνει στα χέρια της Carrie
Instagram/@justlikethatmax
Η πρεμιέρα του reboot της σειράς «Sex and the City» έγινε αλλά οι fans μάλλον απογοητεύτηκαν από τις εξελίξεις.

Το «And Just Like That» ξεκίνησε με μια δυσάρεστη ανατροπή, αφού από το πρώτο επεισόδιο πεθαίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Το πρώτο επεισόδιο είχε διάρκεια 44 λεπτά και η αλήθεια είναι πως, παρότι στα social είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο σενάριο θανάτου του Big, η σειρά είχε κρατήσει καλά κρυμμένα τα χαρτιά της. Τα trailer που είχαν κυκλοφορήσει παρουσίαζαν την Carrie και τον Big να είναι ακόμη παντρεμένοι και ευτυχισμένοι μαζί στη Νέα Υόρκη.

Η Carrie, λοιπόν, επιστρέφει μια μέρα σπίτι της και βρίσκει τον σύζυγό της να έχει πάθει καρδιακή προσβολή μετά από την προπόνησή του με το ποδήλατο γυμναστικής. Ο Mr. Big πεθαίνει στα χέρια της και εκείνη ξεσπάει σε λυγμούς.

Αυτή η εξέλιξη έκανε τους fans να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στα social media καθώς τους έκανε να αναρωτιούνται πότε η Carrie θα είναι επιτέλους ευτυχισμένη. Στo δεύτερο επεισόδιο η Carrie οργανώνει την κηδεία του συζύγου της, ενώ κάποια flashbacks δείχνουν τις στιγμές ευτυχίας που είχε το τηλεοπτικό ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Οι fans μάλιστα εκτός από την απώλεια του Mr.Big σχολίασαν και την απουσία της Samantha, η οποία μετά τον τσακωμό της με την Carrie στη σειρά αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο. Εδώ θα λέγαμε πως η τέχνη αντέγραψε τη ζωή, καθώς οι διαφωνίες της Kim Cattrall με την SJP έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποχή της από τη σειρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.