CELEBRITIES

Η Halle Berry μιλά για τον αλκοολικό πατέρα της, την κακοποίηση και πώς μπόρεσε να τον συγχωρέσει


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2021

Η Halle Berry μιλά για τον αλκοολικό πατέρα της, την κακοποίηση και πώς μπόρεσε να τον συγχωρέσει
Instagram @halleberry
Η Halle Berry μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον αλκοολικό πατέρα της

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους celebrities λαμπερούς, χαμογελαστούς, να βγάζουν προς τα έξω την τέλεια ζωή τους. Στην τελευταία της συνέντευξη όμως, η Halle Berry ήταν πιο αληθινή από ποτέ. Και περιέγραψε τη ζωή με τον αλκοολικό πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2003.

«Υπήρξε πολλή κακοποίηση στα παιδικά μου χρόνια. Μεγάλωσα με έναν αλκοoλικό πατέρα που ήταν πολύ κακοποιητικός λεκτικά, ψυχολογικά, σωματικά», είπε στην εκπομπή Fresh Air του NPR.

«Όταν πέθανε, μου έκαναν δώρο μία συζήτηση μ’ έναν πνευματικό θεραπευτή και κάποιον που με καθοδήγησε με πνευματικές ασκήσεις, για να κλείσει η πληγή που δημιούργησε ο μπαμπάς μου», συνέχισε. Πρόσθεσε, έπειτα, πως η συμπεριφορά του πατέρα της ήταν αποτέλεσμα «της αγάπης και της καθοδήγησης που ο ίδιος δεν έλαβε ως παιδί».

«Δεν γεννήθηκε κακοποιητικός, αλκοολικός, εκτός ελέγχου. Έγινε όλα αυτά εξαιτίας όσων δεν του δόθηκαν, όσων έζησε κι όσων δεν έλαβε ποτέ».

Η Halle Berry εξήγησε πώς κατάφερε να τον συγχωρέσει

«Άρχισα να τον βλέπω σαν ένα αθώο μικρό αγόρι που τον μεγάλωσε ένας αλκοολικός πατέρας και μία μητέρα που ήταν διαλυμένη, μέσα της», είπε. «Κοιτώντας μία ακόμη γενιά πίσω, όλοι προήλθαν από οικογένειες σκλάβων, με την προγιαγιά μου να έχει την αρπαγή δύο κοριτσιών της και το τραύμα που προκάλεσε όλο αυτό».

«Όσο πιο πίσω πηγαίνω, καταλαβαίνω ότι είναι απλώς γενεαλογικό τραύμα. Ότι ο πατέρας μου προσπαθούσε απλώς να επιβιώσει. Προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του, τον ανδρισμό του. Και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, κι ενώ απογοήτευε εμένα και την οικογένειά μου, πάλευε με όσα είχε στα χέρια του».

Με αυτόν τον τρόπο, μπόρεσε να νιώσει αγάπη για εκείνον. «Λυπήθηκα με τη ζωή που έζησε», δήλωσε. «Κατάλαβα ότι στρεφόταν στο αλκοόλ για να γλιτώσει από τις εμπειρίες του και το ότι ο ίδιος αισθανόταν αποτυχημένος»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.