CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen κάνει μπάνιο με τα παιδιά της και προκαλεί αντιδράσεις


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2021

Η Chrissy Teigen κάνει μπάνιο με τα παιδιά της και προκαλεί αντιδράσεις
Η Chrissy Teigen μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα παιδιά της που δίχασε

To Internet τα έβαλε για μία ακόμα φορά με την Chrissy Teigen η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία στην μπανιέρα, παρέα με τα δύο παιδιά της.

Την Πέμπτη, το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται εκείνη και τα δυό παιδιά της - Λούνα, 5 ετών και Μάιλς, 3 - να κάθονται μαζί στην μπανιέρα και να κάνουν το μπάνιο τους. Η Teigen πόζαρε στη μέση με τον αφρό να καλύπτει το γυμνό στήθος της, ενώ ο Miles ήταν τοποθετημένος στα δεξιά της και η Luna στα αριστερά της. «Δεν απεικονίζονται: οι ατελείωτοι τσακωμοί», έγραψε στη λεζάντα της γλυκιάς οικογενειακής φωτογραφίας.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του στιγμιότυπου, η Chrissy δέχθηκε αρνητική κριτική από πολλούς θαυμαστές της οι οποίοι θεώρησαν ότι η εικόνα ήταν ακατάλληλη όχι μόνο επειδή την μοιράστηκε στα social media, αλλά και επειδή ήταν γυμνή μπροστά στα παιδιά της. «Οι τσακωμοί μεταξύ των παιδιών είναι φυσιολογικοί. Το να κάνεις μπάνιο με τα παιδιά σου δεν είναι», έγραψε ένας χρήστης. Άλλοι σχολίασαν ότι η Λούνα και ο Μάιλς ήταν «πολύ μεγάλοι» για να κάνουν μπάνιο με τη μαμά τους. Ωστόσο, άλλοι δεν είδαν τίποτα κακό στη φωτογραφία. «Το να είσαι απλά γυμνός δεν έχει τίποτα το σεξουαλικό», έγραψε ένας fan. «Αν νομίζεις ότι αυτό το αγόρι θα κοιτάξει το γυμνό σώμα της μαμάς του και θα κάνει σεξουαλικές σκέψεις, τότε αυτό λέει περισσότερα για την αισχρότητα σου παρά για οτιδήποτε άλλο. Το γυμνό σώμα είναι φυσιολογικό».

Πράγματι αν και η σταρ μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εικόνες και φωτογραφίες, δεν υπάρχει κάτι κακό στην φωτογραφία με τα παιδιά της στην μπανιέρα αντίθετα είναι μια πολύ τρυφερή εικόνα.

Παραδόξως, η Teigen, γνωστή και ως η βασίλισσα των clapbacks, δεν έχει απαντήσει ακόμα στους επικριτές της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.