CELEBRITIES

Η σεξουαλική απελευθέρωση της Brooke Shields ήρθε στα 44


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Η σεξουαλική απελευθέρωση της Brooke Shields ήρθε στα 44
Η Brooke Shields μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή και αφυπνίζει κάθε γυναίκα που βρίσκεται ακόμη μακριά από το sex positivity.

H Brooke Shields πιο ειλικρινής από ποτέ, μιλάει για τη σεξουαλική της ζωή και για το γεγονός ότι άργησε να αφυπνιστεί σεξουαλικά αλλά αυτό δεν θα ήθελε να συμβεί και στις κόρες της.

Σε συνέντευξή της με τη Yahoo! Life, η διάσημη ηθοποιός εξηγεί: «το σεξ για μένα, έχει εξελιχθεί πολύ. Κάθε δεκαετία ήταν και μια διαφορετική εποχή στη ζωή μου. Στα 20 μου, αντιμετώπιζα αυτό το θέμα με τρόμο γιατί μέχρι τα 22 μου ήμουν παρθένα. Στα 30 μου, δεν ήθελα να φαίνομαι sexy. Ένιωθα πως το σώμα μου είχε μια συγκεκριμένη αποστολή, πως λειτουργούσε μόνο για να δημιουργήσει κάτι. Αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε 10 χρόνια».

Μόλις η star μπήκε στα 40 και συγκεκριμένα στην ηλικία των 44, η αντίληψή της για το σεξ άρχισε να αλλάζει. Όπως αποκαλύπτει: «Άρχισα να αντιμετωπίζω το σεξ σαν δική μου εμπειρία και όχι κάποιου άλλου που μέχρι τότε απλά εξερευνούσα». Το sex positivity άρχισε να εισχωρεί βαθιά στη ζωή της και είναι κάτι που θέλει να μεταφέρει σωστά και στις κόρες της, τη 18χρονη Rowan και τη 15χρονη Grier, υπενθυμίζοντάς τους ότι ο έρωτας είναι μια «απόφαση που προκαλεί χαρά».

Η Shields επίσης αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Chris Henchy, ο οποίος ήταν πολύ υποστηρικτικός σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής της για περισσότερο από δύο δεκαετίες που είναι παντρεμένοι. «Έχω έναν εκπληκτικό σύζυγο, ο οποίος με υμνεί. Με αγαπάει σε κάθε στάδιο της ζωής μου και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό».

Η ηθοποιός ελπίζει ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια θα είναι πιο απελευθερωμένα σεξουαλικά όσο τα χρόνια περνούν, κάτι που θα ενισχύσει περισσότερο τη λίμπιντο και τη χημεία μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.