CELEBRITIES

O Matthew McConaughey έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τα τρία του παιδιά


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

O Matthew McConaughey έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τα τρία του παιδιά
Instagram/@camilamcconaughey
Ο Matthew McConaughey δεν μας έχει συνηθίσει σε οικογενειακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να τον συνοδεύσουν τα παιδιά του και η σύζυγός του, Camila Alves. 

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του στην πρεμιέρα της ταινίας "Sing 2" και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram του. Πόζαρε χαμογελαστός και ευδιάθετος και αν κάτι μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι πόσο μοιάζει με τα παιδιά του.

Ο McConaughey έχει τρια παιδιά: τον 13χρονο Levi, την 11χρονη Vida και τον 8χρονο Livingston. Η συζυγός του, Alves μοιράστηκε και εκείνη μια φωτογραφία από την πρεμιέρα γράφοντας: "Οι 3 πιο σημαντικοί άντρες στη ζωή μου. Τι ευλογία να βλέπω τα αγόρια να έχουν μεγαλώσει τόσο”.

Ο McConaughey είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά, «Το να αγαπάς τα παιδιά σου σημαίνει να τους δίνεις αυτό που θέλουν και κάποιες άλλες φορές χρειάζεται σκληρή αγάπη. Οι πλούσιοι μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ό,τι θέλουν αλλά συνήθως δεν παίρνουν ό,τι χρειάζονται”.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.