CELEBRITIES

Chris Noth: Και τρίτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση για τον "Mr Big"


19 Δεκεμβρίου 2021

Chris Noth: Και τρίτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση για τον "Mr Big"
Σάλο έχουν προκαλέσει στο Hollywood οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τον «Mr. Big» του «Sex and the City», κατά κόσμον Chris Noth.

Mετά τις δύο γυναίκες που κατηγόρησαν τον «Mr. Big» από το «Sex and the City, μία ακόμη κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό, Chris Noth. Η 30χρονη σήμερα κοπέλα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας, μίλησε στο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Daily Beast, με το ψευδώνυμο «Άβα», ισχυριζόμενη πως ο Noth τη στρίμωξε και την κακοποίησε σεξουαλικά στο γραφείο ενός εστιατορίου, στο κέντρο του Manhattan, στη Νέα Υόρκη, το 2010.

Αφού τον χαρακτηρίζει «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό», αναφέρει πως την περίοδο εκείνη ήταν 18 ετών και εργαζόταν ως τραγουδίστρια στο Da Marino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην 49η οδό κοντά στην Times Square. Όνειρό της ήταν πάντα η υποκριτική, ωστόσο έβγαζε ελάχιστα χρήματα ως ηθοποιός, με αποτέλεσμα να δουλεύει στον συγκεκριμένο χώρο εστίασης ως τραγουδίστρια για να ενισχύει το εισόδημά της. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS