CELEBRITIES

Το παράδοξο με τις ταινίες Spider-Man: Μήπως αυτή η στολή είναι η λύση στην ερωτική μας ζωή;


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2021

Το παράδοξο με τις ταινίες Spider-Man: Μήπως αυτή η στολή είναι η λύση στην ερωτική μας ζωή;
Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο; Έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι; Είμαστε εδώ για εσάς

Είναι δύσκολη εποχή για τους singles εκεί έξω. Ειδικά τώρα που τα Χριστούγεννα βρίσκονται μόνο 5 μέρες μακριά, ποιος δε θέλει μία ζεστή αγκαλιά δίπλα στο τζάκι; Είναι πολύ απλό. Αν αναζητάτε σύντροφο και δε θέλετε να περιμένετε άλλο, δεν έχετε παρά να φορέσετε μία στολή Spider-Man. Πιάνει.

Μιλώντας στους New York Times, η παραγωγός των Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland και πρώην στέλεχος της Sony που ανέλαβε την παραγωγή των πέντε πρώτων ταινιών, Amy Pascal, αποκάλυψε όχι απλώς ότι συμβούλευσε τον ηθοποιό και τη συμπρωταγωνίστριά του, Zendaya, να μην ερωτευτούν, αλλά πως είχε κάνει το ίδιο με τον Andrew Garfield και την Emma Stone.

Είναι η τύχη του Spider-Man. Και ο Tobey Maguire ξεκίνησε να βγαίνει με την Kirsten Dunst κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, το 2002. Χώρισαν λίγο πριν κυκλοφορήσει η δεύτερη ταινία τους, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Sam Raimi. Ο Garfield και η Stone ερωτεύτηκαν στο πλατό, και έμειναν μαζί από το 2011 έως το 2015.

«Πήρα τον Tom και τη Zendaya στην άκρη, χωριστά, και τους έκανα κήρυγμα: Μην το πάτε προς τα εκεί – απλά μην το κάνετε. Προσπαθήστε», είπε η Pascal. «Έδωσα την ίδια συμβουλή στον Andrew και την Emma. Απλώς περιπλέκονται τα πράγματα, καταλαβαίνετε; Και όλοι με αγνόησαν».

Πράγματι, την αγνόησαν. Και καλά έκαναν, αν θέλετε τη γνώμη μας. Όλα τα ζευγάρια γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν και έκαναν σχέση, με πολλούς να αναρωτιούνται αν η έλξη μεταξύ τους ήταν πραγματική ή μόνο ένα καλά στημένο σκηνικό. Ο Holland και η Zendaya, πάντως, δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα ότι είναι ζευγάρι, αν και όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν – από το φιλί τους το καλοκαίρι, μέχρι τις αναρτήσεις τους στα social media- και είναι, στην πραγματικότητα, δεδομένο για όλους.

«Δεν είναι η δική μου ιστορία, είναι η δική μας. Και θα μιλήσουμε μαζί για αυτό, όταν και οι δύο θα είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο ηθοποιός στο GQ, τον Νοέμβριο.

Αν θέλετε σχέση, πάντως, μήπως είναι καλή ιδέα να πάρετε τη δική σας στολή Spider-Man; Δεν έχετε να χάσετε κάτι. Κι αν αποτύχουν όλα, έχετε ήδη έτοιμο το outfit για τις επόμενες Απόκριες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS