CELEBRITIES

Madonna: Ο γιος της Rocco είναι (όντως) εξαιρετικός καλλιτέχνης, με έργα που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2021

Madonna: Ο γιος της Rocco είναι (όντως) εξαιρετικός καλλιτέχνης, με έργα που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ
Instagram/@roccoritchie2000
Ο Rocco Ritchie, ο γιος της Madonna και του Guy Ritchie, είναι καλλιτέχνης και μάλιστα όλα δείχνουν ότι θα έχει μία μεγάλη καριέρα καθώς ήδη τα έργα του γίνονται sold out.

O Rocco έχει καταφέρει να πουλά τα έργα τέχνης του για χιλιάδες δολάρια, χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Rhed.

Πρόκειται για έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη που έχει πάρει τον δυναμικό χαρακτήρα της μητέας του και έχει αφοσιωθεί στη ζωγραφική. Η γκαλερί στην οποία εκτίθενται τα έργα του γράφει χαρακτηριστικά: «Πέρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, κάτι που του έδωσε ένα εκλεκτικό καλλιτεχνικό υπόβαθρο».

Όπως αναφέρει το Six Page, τα έργα του είναι «ένα νέο είδος bricolage τέχνης με εξπρεσιονιστικές πινελιές. Δεν είναι περίεργο που πρώτα χαρακτηρίστηκε ως καλλιτέχνης γκραφίτι και η τέχνη του έχει επιρροές από Basquiat και Banksy».

Jenny.Gr

Οι διάσημοι γονείς του αλλά και τα αδέρφια του τον στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε έκθεση που κάνει. Μάλιστα, τα έργα του πωλούνται ήδη αρκετά ακριβά, με ορισμένα κομμάτια να πλησιάζουν τις 24 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS