CELEBRITIES

Η Beyonce τραγουδά με τα παιδιά της για την νέα εκπομπή της μητέρας της


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2021

Η Beyonce τραγουδά με τα παιδιά της για την νέα εκπομπή της μητέρας της
H μητέρα της Beyonce, Tina Knowles, ετοιμάζει τη δική της εκπομπή στο Facebook με τον τίτλο 'Talks with Mama Tina', και τόσο η κόρη της όσο και τα εγγόνια της ήταν στο πλευρό της.

H διάσημη pop star ερμήνευσε ένα τραγούδι ειδικά για την εκπομπή.

Η έκπληξη για όλους ήταν ότι το ερμήνευσε μαζί με τα παιδιά της, την Blue Ivy, τα δίδυμα Sir και Rumi, αλλά και το γιο της Solange, Julez. Στο πρώτο teaser video που μοιράστηκε στο Instagram της η Tina Knowles, ακούγεται η αρχή του τραγουδιού όπου τα παιδιά φωνάζουν «Ας μιλήσουμε για αυτό γιαγιά», ενώ η Beyonce ξεκινά να τραγουδά.

Το video δείχνει τη μητέρα της Beyonce να μιλάει με κάποιους από τους διάσημους καλεσμένους που φιλοξενήσει στην εκπομπή της, όπως η Chloe και η Halle Bailey, η Zendaya και η Kelly Rowland.

H Κnowles δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο την κόρη της όσο και τα εγγόνια της για το τραγούδι. «Ευχαριστώ το μωρό μου και τα όμορφα εγγόνια μου που έφτιαξαν αυτό το όμορφο τραγούδι για την εκπομπή».

Η εκπομπή «Talks With Mama Tina» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS