CELEBRITIES

Ο Timothée Chalamet σχεδιάζει φούτερ για να βοηθήσει τους Αφγανούς -και τον αγαπάμε λίγο παραπάνω


Στεφανία Παπαδημητρίου

23 Δεκεμβρίου 2021

Ο Timothée Chalamet σχεδιάζει φούτερ για να βοηθήσει τους Αφγανούς -και τον αγαπάμε λίγο παραπάνω
GQ/Renell Medrano
O Timmy σχεδιάζει φούτερ για καλό σκοπό και μας αρέσει ακόμη περισσότερο

O Timothée Chalamet δεν είναι μόνο καλός ηθοποιός, τελικά. Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Haider Ackermann και, μαζί, σχεδίασαν ένα φούτερ, για καλό σκοπό. Και τώρα μας αρέσει ακόμη περισσότερο.

Ο Timmy της καρδιάς μας είναι ήδη ο βασιλιάς των hoodies, όπως έχει δείξει δεκάδες φορές από τις streetstyle επιλογές του. Και τώρα, μέσα από το hoody που βοήθησε να δημιουργηθεί, έχει στόχο να βοηθήσει τους Αφγανούς.

«Τον Αύγουστο, με τρόμο πληροφορηθήκαμε για την ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν και αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα φούτερ, που το 100% των εσόδων θα πάει στο Afghanistan Libre: Έναν οργανισμό που παλεύει για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών – καθώς οι αγριότητες συνεχίζονται, πρέπει να ενισχύσουμε τις φωνές αυτών των σιωπηλών στρατιωτών», έγραψε στο IG post του.

Αν αναλογιστούμε το μέγεθος του φαν κλαμπ του ηθοποιού, όχι απλώς το συγκεκριμένο φούτερ θα φορεθεί πολύ, αλλά θα συμβάλλει στο να ευαισθητοποιηθεί πολύς κόσμος και να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κοστίζει 150 ευρώ -ούτε πανάκριβο (για τα ονόματα που εμπλέκονται), ούτε οικονομικό, όμως ο σκοπός είναι που μετράει. Άλλωστε, όταν ένας celebrity τέτοιου βεληνεκούς χρησιμοποιεί τη φήμη του για να βοηθήσει τον κόσμο κι όχι απλώς για να βγάλει χρήματα, αξίζει λίγη παραπάνω στήριξη. Μπορούμε να το βρούμε εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.