ΣΤΙΛ

Ο Timothée Chalamet φόρεσε φόρμα, All Star και πήγε με τα πόδια στο Met Gala, έτσι απλά υπέροχος


Στεφανία Παπαδημητρίου

14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Timothée Chalamet φόρεσε φόρμα, All Star και πήγε με τα πόδια στο Met Gala, έτσι απλά υπέροχος
Ό,τι και να κάνει, θα είναι πανέμορφος. Ακόμη κι αν πάει στο Met Gala με φόρμα, σακάκι, και All Star. 

Ό,τι και να κάνει, θα είναι πανέμορφος. Ακόμη κι αν πάει στο Met Gala με φόρμα, σακάκι, και All Star. 

Ο Timothée Chalamet γύρισε τα μπατζάκια του στους αστραγάλους, τα έβαλε μέσα από τις λευκές του κάλτσες και πόζαρε χαλαρός – ακριβώς σαν τα μαλλιά του.  

Ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς – μαζί με τις Billie Eilish, Naomi Osaka and Amanda Gorman – ήταν η επιτομή του coolness. Κι όχι μόνο για το ντύσιμο, αλλά επειδή απλώς βγήκε από το σπίτι του και πήγε με τα πόδια στο μεγαλύτερο πάρτι της μόδας. Απλώς περπάτησε 10 οικοδομικά τετράγωνα και, έτσι απλά υπέροχος, μπήκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire Spain (@esquirees)

Από την ημέρα που τον είδαμε στο Call Me by Your Name, ξέραμε ότι οι εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί θα ήταν συγκλονιστικές. Εντάξει, τώρα δεν μας συγκλόνισε ακριβώς, αλλά είναι ο Timothée Chalamet – αυτό τα δικαιολογεί όλα.

Μπορεί στο Φεστιβάλ της Βενετίας η Zendaya να στάθηκε δίπλα του και να έκλεψε την παράσταση, αλλά κι εκεί ήταν κομψός όπως πάντα. Προώθησε την πρώτη sci-fi ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το Dune, για την οποία έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

«Θέλω να πιστεύω πως σε κάθε ταινία μου… ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι ένας άνθρωπος, με σάρκα και οστά», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Deadline. Αποκάλυψε ότι για να πάρει τον ρόλο είχε βάλει υπενθυμίσεις στο κινητό του, για να μη χάσει καμία οντισιόν. Παράλληλα, ήρθε σε επαφή με τον σκηνοθέτη μέσω FaceTime και, τελικά, τα κατάφερε. 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.