CELEBRITIES

Chris Noth: Τέταρτη γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2021

Chris Noth: Τέταρτη γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση
Splash News
«Προσπαθούσα να τον κάνω να σταματήσει»

Από τη στιγμή που δύο γυναίκες μίλησαν ανοιχτά για τον βιασμό τους από τον Chris Noth, βγαίνουν στο φως όλο και περισσότερα θύματά του. Τώρα, η τραγουδίστρια Lisa Gentile δηλώνει ότι ο ηθοποιός την παρενόχλησε σεξουαλικά το 2002, τραβώντας την, φιλώντας την κι αγγίζοντας το στήθος της.

«Προσπαθούσα να τον κάνω να σταματήσει», είπε. Έπειτα, τον κατηγόρησε πως την απείλησε ότι θα την κατέστρεφε επαγγελματικά αν έλεγε σε κανέναν τι συνέβη, σύμφωνα με το Variety.

H Gentile αποκάλυψε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα ιταλικό εστιατόριο, στη Νέα Υόρκη. Μιλούσαν πού και πού για μουσική, την show biz και τη γειτονιά της. Η φιλική τους γνωριμία άλλαξε το 2002, το βράδυ που εκείνος της πρότεινε να τη γυρίσει σπίτι.

«Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμά μου, με ρώτησε αν μπορούσε να ανέβει πάνω. Του είπα ότι δεν είχα τίποτα να πιούμε και είπε εντάξει, ότι ήθελε μόνο να δει πού μένω. Ανέβηκε. Μπήκαμε και πήγα στην κουζίνα. Ήθελε να δει το υπόλοιπο διαμέρισμα αλλά δεν του το έδειξα, γιατί η συγκάτοικός μου κοιμόταν. Πήγε στην τουαλέτα. Βρήκα ένα παλιό κρασί, στη συσκευασία ακόμα, και του έβαλα ένα ποτήρι», είπε.

Άρχισαν να φιλιούνται και εκείνος την τράβηξε κοντά του. «Τριβόταν επάνω μου. Γρήγορα άρχισα να νιώθω άβολα. Τότε έγινε πιο επιθετικός και έβαλε τα δυο του χέρια στο στήθος μου».

«Προσπαθούσα να τον κάνω να σταματήσει. Μετά σήκωσε τα χέρια μου για να τραβήξω το πουκάμισό του προς τα πάνω και έπειτα έσπρωχνε τα χέρια μου προς το πέος του», συνέχισε. «Κατάφερα να τον διώξω από επάνω μου, να ξεφύγω και να φωνάξω “Όχι, δεν το θέλω αυτό”».

Ο Noth θύμωσε, της μίλησε χυδαία και έφυγε.

Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κανένα σχετικό σχόλιο, μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS