CELEBRITIES

Οι Beckhams μας δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή υπόθεση


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2021

Οι Beckhams μας δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή υπόθεση
Η οικογένεια Beckham πέρασε, φυσικά, μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και η κοινή τους φωτογραφία δείχνει ότι το στιλ είναι οικογενειακή υπόθεση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο τους δέντρο μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Οι γονείς πόζαραν μαζί με τον τον 22χρονο Brooklyn, τον 19χρονο Romeo, τον 16χρονο Cruz και τη 10χρονη, Harper. Τόσο ο David όσο και οι γιοι του επέλεξαν μαύρα κοστούμια ενώ η μικρή Harper φορούσε ένα μπλε φόρεμα και κρατούσε μια ανθοδέσμη. Η Victoria έκλεψε όλες τις εντυπώσεις (αναμενόμενα) μέσα στην πράσινη maxi τουαλέτα της.

Λίγο νωρίτερα, το πρώην μέλος των Spice Girls, είχε μοιραστεί ένα video στο οποίο ο σύζυγός της ψήνει κάστανα στο τζάκι και έγραψε: «Αγαπά κάποιος περισσότερο τα Χριστούγεννα από τον σύζυγό μου;», ενώ εκείνος τραγουδά φορώντας ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.