CELEBRITIES

Η Harper Beckham χορεύει με τον αδελφό της, Brooklyn, στο πιο γλυκό βίντεο της εβδομάδας


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2021

Η Harper Beckham χορεύει με τον αδελφό της, Brooklyn, στο πιο γλυκό βίντεο της εβδομάδας
H οικογένεια Beckham ξέρει καλά πως να τραβά όλα τα βλέμματα

Μετά την χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε η Victoria Beckham στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τώρα έρχεται να μοιραστεί ένα ακόμη γλυκό στιγμιότυπο από τις γιορτές με τα δύο της παιδιά, τον Brooklyn και την Harper.

H 47χρονη σχεδιάστρια μοιράστηκε ένα video που δείχνει την 10χρονη Harper να χορεύει με τον 22χρονο Brooklyn στο σαλόνι του σπιτιού τους και έγραψε στη λεζάντα: «κάποια λατρεύει να χορεύει με τον μεγάλο της αδελφό».

Τα αδέρφια Beckham έχουν μία πολύ στενή σχέση και κάθε χρόνο φροντίζουν να περνάνε όλοι μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες. Ακόμη, η Victoria πόζαρε και μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χριστουγεννιάτικα φιλιά από τους Beckhams».

Η Harper, o Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz David είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσουν πολύ τα επόμενα χρόνια όπως και οι διάσημοι γονείς τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS