CELEBRITIES

Η Nicole Kidman κουράστηκε να τη ρωτούν για τον Tom Cruise: «Είναι σεξιστικό - Δώστε μου τη ζωή μου»


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Δεκεμβρίου 2021

Η Nicole Kidman κουράστηκε να τη ρωτούν για τον Tom Cruise: «Είναι σεξιστικό - Δώστε μου τη ζωή μου»
Splash News
H ηθοποιός βαρέθηκε να τη ρωτάνε για μία σχέση που τελείωσε πριν από 20 χρόνια

Τι κι αν ο γάμος τους τελείωσε πριν από 20 χρόνια; Η Nicole Kidman εξακολουθεί να δέχεται ερωτήσεις για τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, και φαίνεται πως ανέχτηκε αρκετά – καιρός ήταν.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός που αυτήν τη στιγμή προωθεί τη νέα της ταινία, Being the Ricardos, στην οποία υποδύεται τη Lucille Ball, μιλούσε για τη σχέση του χαρακτήρα που υποδύεται με τον σύζυγό της, Desi Arnaz.

«Είναι μία δημιουργική και ρομαντική σχέση που δεν λειτουργεί. Αλλά από αυτήν προκύπτουν εξαιρετικά πράγματα. Και το αγαπώ αυτό. Μου αρέσει που δεν έχει happy end», εξήγησε στον Guardian. Το iconic ζευγάρι χώρισε το 1960, μετά από πάνω από δύο δεκαετίες κοινής πορείας.

«Η ταινία λέει ότι μπορείς να κάνεις μία υπέροχη σχέση να ανθίσει και να αφήσεις τα κατάλοιπά της να υπάρχουν για πάντα. Ναι, αυτό είναι στ’ αλήθεια πανέμορφο», συνέχισε. «Δεν μπορείς να κάνεις τους άλλους να συμπεριφέρονται όπως εσύ θέλεις, και πολλές φορές θα ερωτευτείς έναν άνθρωπο με τον οποίο δε θα περάσεις όλη σου τη ζωή. Και νομίζω με αυτό μπορούν να ταυτιστούν πολλοί. Ίσως κάνεις παιδιά μαζί του. Ίσως και όχι, αλλά εκείνοι ήταν πολύ ερωτευμένοι».

Η δημοσιογράφος, τότε, τη ρώτησε «με μεγάλο ενδιαφέρον» αν οι παραπάνω δηλώσεις ήταν ο τρόπος της να μιλήσει για τον Tom Cruise.

«Θεέ μου, όχι, όχι. Φυσικά όχι. Όχι. Θέλω να πω, ειλικρινά, ήταν τόσο παλιά που δεν είναι καν μέρος της εξίσωσης. Οπότε όχι», ήταν η άμεση αντίδραση της Nicole Kidman, η οποία συνέχισε την κουβέντα γεμάτη οργή.

«Και θα παρακαλούσα να μην με βάζετε σε τέτοια καλούπια. Είναι σχεδόν σεξιστικό, επειδή δεν είμαι σίγουρη αν θα το έλεγε κανείς σε άνδρα αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή, απλά λες “Δώστε μου τη ζωή μου. Μόνη της”».

Η αλήθεια είναι πως δέχεται περισσότερες ερωτήσεις από τον Cruise, απ’ όσες εκείνος για την ίδια. Τώρα, είναι παντρεμένη με τον Keith Urban, έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια και εξακολουθούν να της μιλούν για το όχι και τόσο κοντινό παρελθόν. Στο Harper’s Bazaar, μάλιστα, όταν τη ρώτησαν πώς αισθάνεται με τη μανία των media για εκείνη την σχέση της, η ηθοποιός απάντησε:

«Ήμουν νέα. Νομίζω τους την προσέφερα (την προσωπική της ζωή); Ίσως έχω γίνει λίγο πιο τρομακτική, αλλά πάντα προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή. Απλώς προτιμώ να ζω στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.