CELEBRITIES

Το 2022 σας να είναι λαμπερό σαν την πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία των Obama


JTeam

2 Ιανουαρίου 2022

Το 2022 σας να είναι λαμπερό σαν την πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία των Obama
Instagram @michelleobama
To ζευγάρι που αποδεικνύει ότι ο γάμος δε σκοτώνει τον έρωτα

Τώρα που οι Obama έφυγαν από τον Λευκό Οίκο, δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό στα social media. Και είναι απολαυστικοί.

Στην πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή της, η Michelle πόζαρε αγκαλιά με τον πρώην Πλανητάρχη, Barack, φορώντας χρυσά γυαλιά – αστέρια και ευχήθηκε σε όλους μας να έχουμε ένα χαρούμενο 2022 με «ευτυχία, αγάπη και υγεία».

Η συγγραφέας του Becoming αποκάλεσε τον σύζυγό της «Boo» και, για μία ακόμη φορά, οι δυο τους έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι του Instagram. Με κάθε ευκαιρία, αποδεικνύουν πως τελικά ο γάμος δε σκοτώνει τον έρωτα.

«Από όλα τα επιτεύγματά σου, ξέρω ότι το να είσαι ένας παρών και τρυφερός πατέρας για τα κορίτσια μας είναι πάνω από όλα», έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία στο Twitter και το Instagram της, στα γενέθλια του αγαπημένου της. «Σε ευχαριστώ που δεν αφήσες ποτέ το βάρος του κόσμου να σε εμποδίσει να είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας». Από μέσα μας, κλαίμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.