CELEBRITIES

Ο Tristan Thompson παραδέχεται τρίτο παιδί εκτός γάμου και ζητά συγγνώμη από την Khloe Kardashian


JTeam

4 Ιανουαρίου 2022

Ο Tristan Thompson παραδέχεται τρίτο παιδί εκτός γάμου και ζητά συγγνώμη από την Khloe Kardashian
Μετά το σκάνδαλο, τοποθετήθηκε με τον αγαπημένο του τρόπο: Με ένα Instagram Story. Γιατί έτσι διορθώνονται όλα, σωστά;

Βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη μέρα του 2022 και ήδη φαίνεται πως δεν είναι η χρονιά του Tristan Thompson. Ο πρώην σύντροφος της Khloe Kardashian και πατέρας της κόρης τους, True, είναι επίσημα μπαμπάς ενός ακόμη παιδιού – ενός αγοριού που απέκτησε με μία άλλη γυναίκα, την οποία φέρεται να γνώρισε ενώ είχε σχέση με την Khloe.

Ο Tristan δεν ήθελε να αναγνωρίσει τον γιο του, έφτασε μέχρι το δικαστήριο κι έκανε τεστ πατρότητας. Κι όπως αποδείχθηκε, ήταν δικός του.

Αποφάσισε ότι έπρεπε με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, οπότε το έκανε μέσα από ένα Instagram Story. Γιατί έτσι διορθώνονται όλα, σωστά;

«Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου», έγραψε (λίγο αργά το θυμήθηκε, θα λέγαμε εμείς). «Τώρα που αποδείχθηκε η πατρότητα, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε τον γιο μας, φιλικά. Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη σε όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα με αυτή την ταλαιπωρία, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά».

Jenny.Gr

Αργότερα, ζήτησε συγγνώμη στην Kardashian «για τον πόνο και την ταπείνωση» που της προκάλεσε.

«Δεν αξίζεις τον πόνο και την ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δε σου αξίζει ο τρόπος που σου συμπεριφέρθηκα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο που σε αντιμετωπίζω», συνέχισε.

Jenny.Gr

«Σε σέβομαι και σε αγαπώ απεριόριστα. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις. Και πάλι, λυπάμαι τόσο πολύ».

Να υπενθυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, ότι το ζευγάρι χώρισε πίσω στον Φεβρουάριο του 2019, όταν εκείνος απάτησε την Khloe με την πρώην καλύτερη φίλη της Kylie, Jordyn Woods. Έκαναν μία προσπάθεια επανασύνδεσης τον Ιούλιο του 2020, όμως φαίνεται ότι ο χωρισμός τους είναι πια οριστικός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.