CELEBRITIES

Η σωσίας της Ελισάβετ ζει στο Ohio, είναι ενός έτους και η βασίλισσα τη βρίσκει "splendid"


JTeam

4 Ιανουαρίου 2022

Η σωσίας της Ελισάβετ ζει στο Ohio, είναι ενός έτους και η βασίλισσα τη βρίσκει "splendid"
Η σωσίας της βασίλισσας Ελισάβετ ζει στο Ohio, λατρεύει τα corgis, είναι μόλις ενός έτους και δεν έμεινε χωρίς απάντηση από τη βασίλισσα! 

Η σωσίας της βασίλισσας Ελισάβετ ζει στην Αμερική και παρόλο που έχουν 94 χρόνια διαφορά, μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους. Η Jalayne Sutherland είναι μόλις ενός έτους, ζει στο Ohio και το φετινό Halloween ντύθηκε ακριβώς σαν την 95χρονη μονάρχη. Όταν η μητέρα της μικρής, Katelyn, έστειλε τις φωτογραφίες της μεταμφίεσης στο παλάτι, μετά από καιρό έλαβε τελικά απάντηση από την κυρία των τιμών της βασίλισσας, Mary Morrison, όπως επιβεβαιώνεται σήμερα από το Today.

Η μικρή Jalayne φόρεσε ένα light blue jacket, το οποίο συνδύασε με ένα καπέλο με μεγάλο γείσο, ένα τσαντάκι και έναν κολιέ με πέρλες που είναι απαραίτητο αξεσουάρ στις εμφανίσεις της βασίλισσας. Η μικρή ποζάρει με μεγαλοπρέπεια ανάμεσα σε δύο corgis που λατρεύει η Ελισάβετ ενώ η συνολική της εμφάνιση θα μπορούσε να συγκριθεί με εκείνη της μονάρχη στα παιδικά της χρόνια.

Η απάντηση που έλαβε η οικογένεια από το παλάτι ήταν η εξής: «Η βασίλισσα μου ζήτησε να σας γράψω για να σας ευχαριστήσω για το γράμμα σας αλλά και για τη φωτογραφία που στείλατε. Η Αυτού Μεγαλειότης βρήκε πολύ ευγενική την κίνησή σας και χάρηκε πολύ με τη φωτογραφία της κόρης σας, Jalayne μέσα στο μεγαλοπρεπές ένδυμα της. Η βασίλισσα σας εύχεται καλές γιορτές και μέσα στο γράμμα συμπεριλαμβάνονται λίγες πληροφορίες για τα βασιλικά κατοικίδια που μπορεί να φανούν χρήσιμες στη Jalayne».

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε χθες από το Today, η μικρή σωσίας της Ελισάβετ ποζάρει στον φακό ενώ κρατάει υπερήφανη στα χέρια της το γράμμα που έλαβε από το κάστρο του Windsor, όπου η βασίλισσα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας εκεί. Το καπέλο και η λευκή περούκα έκλεψαν για μία ακόμη φορά την παράσταση όπως και η συνολική εμφάνιση, την οποία η Ελισάβετ βρήκε "splendid"!

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ίσως, τα πιο δύσκολα για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι τα πρώτα που περνά χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο, έπειτα από 73 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να τον τιμήσει στη γιορτινή ομιλία της.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, που το γραφείο της είναι γεμάτο προσωπικές και οικογενειακές φωτογραφίες, τώρα υπάρχει μία μόνο κορνίζα – η φωτογραφία, φυσικά, απεικονίζει την ίδια με τον σύζυγό της, από εορταστικές εκδηλώσεις στο Broadlands Country House.

Συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα της, Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, η Βασίλισσα κάθε χρόνο μαγνητοσκοπεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της. Ξεκίνησε το 1952, στα 26 της χρόνια – μόλις μήνες μετά τον χαμό του και λίγο πριν τη δική της τελετή στέψης.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.