CELEBRITIES

Η Βασίλισσα Ελισάβετ τιμά τον Πρίγκιπα Φίλιππο, στα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2021

Η Βασίλισσα Ελισάβετ τιμά τον Πρίγκιπα Φίλιππο, στα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της
Getty/Ideal Image
Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της Βασίλισσας

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι, ίσως, τα πιο δύσκολα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι τα πρώτα που περνά χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο, έπειτα από 73 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να τον τιμήσει στη γιορτινή ομιλία της.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον μαγνητοσκοπημένο λόγο της, τη βλέπουμε να φορά μία ζαφειρένια καρφίτσα. Πρόκειται για το χρυσάνθεμο που φόρεσε για πρώτη φορά στον μήνα του μέλιτος, το 1947. Ακριβώς το ίδιο κόσμημα φόρεσε και το 2007, για τη διαμαντένια επέτειο γάμου της με τον Φίλιππο.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, που το γραφείο της είναι γεμάτο προσωπικές και οικογενειακές φωτογραφίες, τώρα υπάρχει μία μόνο κορνίζα – η φωτογραφία, φυσικά, απεικονίζει την ίδια με τον σύζυγό της, από εορταστικές εκδηλώσεις στο Broadlands Country House.

Με κόκκινο φόρεμα, απλό μαργαριταρένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια, λοιπόν, η Ελισάβετ απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στον Φίλιππο.

Jenny.Gr
Getty/Ideal Image

Συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα της, Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, η Βασίλισσα κάθε χρόνο μαγνητοσκοπεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της. Ξεκίνησε το 1952, στα 26 της χρόνια – μόλις μήνες μετά τον χαμό του και λίγο πριν τη δική της τελετή στέψης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.