CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow ποζάρει με τον σύζυγο και τα παιδιά της, στις καλύτερες στιγμές της από το 2021


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

H Gwyneth Paltrow ποζάρει με τον σύζυγο και τα παιδιά της, στις καλύτερες στιγμές της από το 2021
Gwyneth Paltrow / Instagram
Η Gwyneth Paltrow ανέβασε τις καλύτερες στιγμές του 2021

Μπορεί το 2022 να το υποδεχτήκαμε πριν λίγες μέρες αλλά η αγαπημένη ηθοποιός μόλις χθες έκανε τον απολογισμό του 2021 και μάλιστα μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Paltrow ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειά της αλλά και με καλούς της φίλους. Η 49χρονη ηθοποιός μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες τόσο με τον σύζυγό της, Brad Falchuk, τη μητέρα της, Blythe Danner αλλά και τα παιδιά της. Να σημειώσουμε ότι έχει αποκτήσει τη 17χρονη κόρη και τον 15χρονο γιο της με τον Chris Martin.

Ακόμη, ανέβασε μια φωτογραφία με τις φίλες της όπου ανάμεσα τους ήταν και η Cameron Diaz.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Τα καλύτερα κομμάτια του 2021: Αγαπώ τους φίλους μου με όλη μου την καρδιά, το noodle donut στο @lunasia.dimsum, το να είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου, να ταξιδεύω και να είμαι μαμά σε τέσσερις απίστευτους ανθρώπους που αγαπώ βαθιά. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά και σπουδαία πράγματα φέτος!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.