CELEBRITIES

Cameron Diaz: Η τρυφερή ανάρτηση του Benji Madden για τα 7 χρόνια γάμου τους


JTeam

7 Ιανουαρίου 2022

Cameron Diaz: Η τρυφερή ανάρτηση του Benji Madden για τα 7 χρόνια γάμου τους
Getty Images
Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

H Cameron Diaz και ο Benji Madden ανήκουν στα ζευγάρια του Hollywood που έχουν κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί έχουν αποκτήσει την 2 ετών Raddix και ο μουσικός έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στην ηθοποιό με αφορμή την ημέρα της επετείου τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα το 2015 και το 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Από τότε μέχρι σήμερα οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media μαζί μετρημένες.

Ο Benji Madden έγραψε:

«Σήμερα πριν από 7 χρόνια παντρευτήκαμε. Πάντα ονειρευόμουν να έχω μία οικογένεια σαν αυτή. Ευτυχισμένη, γαλήνια, συνεπής, πιστή και χωρίς όρια, ίσα γεμάτη με πάθος και βάθος. Το να την αποκαλέσεις μήνα του μέλιτος δεν αρκεί. Πραγματική ζωή. Η μόνη πρόκληση που έχουμε είναι να κάνουμε τον χρόνο να πηγαίνει πιο σιγά γιατί η ζωή προχωρά τόσο γρήγορα στη χαρούμενη πορεία. Πάντα και για πάντα να ξέρεις πως είμαστε σπίτι. Χαρούμενη επέτειο. Σ'αγαπώ», αναρτώντας έναν πίνακα ζωγραφικής.

Η Diaz είχε αποκαλύψει παλαιότερα πώς είχε γνωρίσει τον Madden μέσω της φίλης της Nicole Richie, η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.