CELEBRITIES

Ο Brooklyn Beckham γιορτάζει τα γενέθλια της Nicola Peltz με 10 τρυφερές στιγμές τους


JTeam

10 Ιανουαρίου 2022

Ο Brooklyn Beckham γιορτάζει τα γενέθλια της Nicola Peltz με 10 τρυφερές στιγμές τους
Τα γενέθλιά της είχε χθες η Nicole Peltz, η αρραβωνιαστικιά του Brooklyn Beckham. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο έκλεισε τα 27 και δέχτηκε τις τρυφερές ευχές από τον αγαπημένο της με έναν άκρως εκδηλωτικό και τρυφερό τρόπο -φυσικά στα social media, γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Με αφορμή την ημέρα, ο Brooklyn Beckham έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham μοιράστηκε με τους followers του μια σειρά φωτογραφιών με την μέλλουσα σύζυγό του και στη λεζάντα έγραψε:

«Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που μπορώ να σε αποκαλώ δική μου. Σε ερωτεύομαι κάθε μέρα και περισσότερο και ανυπομονώ να γεράσω μαζί σου. Σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα γενέθλια. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Πρόσφατα, ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz, ευχήθηκαν καλή χρονιά με ένα Ιnstagram post που μας βάζει σε σκέψεις. Όχι επειδή είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια, ούτε επειδή φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά για τη λεζάντα κάτω από την ανάρτηση του 22χρονου.

«Ερχόμαστε, 2022. Εγώ και η σύζυγός μου, σου ερχόμαστε». Εμείς γνωρίζαμε ότι ήταν αρραβωνιασμένοι, αλλά μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.