CELEBRITIES

Ireland Baldwin: Μίλησε για την αγχώδη διαταραχή που την κάνει να φοβάται πως θα πεθάνει από καρδιά


JTeam

10 Ιανουαρίου 2022

Ireland Baldwin: Μίλησε για την αγχώδη διαταραχή που την κάνει να φοβάται πως θα πεθάνει από καρδιά
Instagram/@irelandbasingerbaldwin
Το 26χρονο μοντέλο προσπαθεί να διαχειριστεί το άγχος της, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η κόρη του Alec Baldwin, Ireland, μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει κρατώντας στα χέρια της ένα ηλεκτρικό πιεσόμετρο και μιλάει για πρώτη φορά για την ψυχική διαταραχή που αντιμετωπίζει.

Το μοντέλο γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Δεν πρόκειται για διαφήμιση για πιεσόμετρο. Δεν πρόκειται καν για διαφήμιση. Το δημοσιεύω αυτό για όποιον άλλον υποφέρει από άγχος και αγχώδεις διαταραχές όπως εγώ. Παρήγγειλα ένα πιεσόμετρο για να παρακολουθώ με ακρίβεια τη λειτουργία της καρδιάς μου γιατί ζω συνέχεια με τον φόβο ότι πεθαίνω από καρδιακή προσβολή, γνωστό και ως καρδιοφοβία.

Η ταχυπαλμία και ο πόνος στο στήθος που προκαλεί μια τυπική κρίση πανικού, με πείθει ότι είμαι μια 26χρονη με υποκείμενη καρδιακή νόσο, την οποία στην πραγματικότητα δεν έχω. Δεν παίρνω φάρμακα. Δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι χρειάζονται φάρμακα. Έχω μιλήσει με ειδικούς στο άγχος και έχω δοκιμάσει τεχνικές αναπνοής αλλά τίποτα δεν με ηρεμεί περισσότερο από ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα.

»Για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, ναι, το άγχος μου έχει φτάσει σε τόσο άσχημα επίπεδα στο παρελθόν, που έχω καλέσει ασθενοφόρο και έχω επισκεφτεί νοσοκομεία για να με διαβεβαιώσει το ιατρικό προσωπικό ότι η καρδιά μου είναι μια χαρά. Το ξέρω ότι σας φαίνεται ανόητο, αλλά αυτό το μικρό μηχάνημα μού έχει φέρει τη μεγαλύτερη ηρεμία. Θέλω απλώς να ξέρετε όλοι όσοι υποφέρετε από άγχος ότι είμαι κι εγώ εδώ, ότι δεν είστε μόνοι».

Κλείνοντας η Baldwin γράφει: «Κάποιες φορές νιώθεις πολλή αμηχανία και μοναξιά. Το άγχος μου με έχει κάνει να χάσω πολλά στη ζωή μου και ο αληθινός μου στόχος για το 2022 είναι να μην το αφήσω να μπει στον δρόμο μου. Μου προκαλούν άγχος το φαγητό, το πεπτικό μου σύστημα, η καρδιά μου, τα μεγάλα πλήθη, το να μιλάω για το άγχος, τα αεροπλάνα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν είστε μόνοι. Κρατηθείτε από ό,τι σας φέρνει ηρεμία... Όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.