CELEBRITIES

O Α-Rod πλήρωσε $9,9 εκατ. για το νέο του διαμέρισμα, αλλά έπρεπε να παρακαλέσει για να του το δώσουν


JTeam

11 Ιανουαρίου 2022

O Α-Rod πλήρωσε $9,9 εκατ. για το νέο του διαμέρισμα, αλλά έπρεπε να παρακαλέσει για να του το δώσουν
Ποιος είπε ότι είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην εποχή μας; Σίγουρα, πάντως, θεωρούσαμε ότι είναι αρκετά πιο δύσκολο για εμάς σε σύγκριση με τους σταρ. Μέχρι σήμερα.

Ο Alex Rodriguez ήρθε για να μας διαψεύσει, αφού έφτασε στο σημείο να παρακαλέσει για να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του.

Ο A-Rod θέλησε να μετακομίσει στην περιοχή δυτικά του Central Park και το διοικητικό συμβούλιο του κτιρίου που βρισκόταν το διαμέρισμα που είχε βάλει στο μάτι, αρχικά αρνήθηκε να του το πουλήσει καθώς δεν ήθελαν κάποιο διάσημο ανάμεσά τους. Όπως αναφέρει η Six Page «έκανε μεγάλη φασαρία» μέχρι να τα καταφέρει και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ώστε να δώσουν θετική απάντηση.

Jenny.Gr

Ο 46χρονος Rodriguez τελικά τα κατάφερε και αγόρασε ένα εντυπωσιακό σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα μεγάλο άνετο σαλόνι, ένα γραφείο και μια μεγάλη κουζίνα. Οι φωτογραφίες δείχνουν το πολυτελές διαμέρισμα να δεσπόζει στη δυτική είσοδο του Central Park, ακριβώς απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Jenny.Gr

Στο παρελθόν, ο Rodriguez βρέθηκε μπλεγμένος σε σκάνδαλο όταν ένας φωτογράφος τον τράβηξε μια αδιάκριτη φωτογραφία στην τουαλέτα του μπάνιου του, μέσα από το παράθυρο του ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη που μοιραζόταν με την πρώην του, Jennifer Lopez εκείνη την εποχή.

Jenny.Gr

«Σίγουρα δεν θα κάνω μήνυση», είχε πει ο ίδιος τον Ιούνιο του 2019. Η ιδιωτικότητα λοιπόν για εκείνον είναι το πρώτο που θα αναζητά από ένα σπίτι. Και μετά από 9,9 εκατ. δολάρια και κάποια παρακαλητά, ελπίζουμε πλέον να την βρει!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.