CELEBRITIES

ΚΙΜΙ: Η Zoë Kravitz προσπαθεί να αποκαλύψει έναν φόνο, στο νέο tech θρίλερ του Soderbergh


JTeam

12 Ιανουαρίου 2022

ΚΙΜΙ: Η Zoë Kravitz προσπαθεί να αποκαλύψει έναν φόνο, στο νέο tech θρίλερ του Soderbergh
Το trailer μόλις κυκλοφόρησε

Kανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της Zoë Kravitz. Και ειδικά το Hollywood, το οποίο αποθεώνει το cool American girl σε κάθε ευκαιρία. Εκτός από τον ρόλο της ως Catwoman στο The Batman και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο της με το Pussy Island, η Zoë Kravitz πρωτανιστεί τώρα στο θρίλερ μυστηρίου δολοφονίας του HBO Max, KIMI, το trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στο Σιάτλ. Μια αγοραφοβική εργαζόμενη στον τομέα της τεχνολογίας ανακαλύπτει στοιχεία για ένα βίαιο έγκλημα. Για να λύσει το μυστήριο αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους φόβους της, βγαίνοντας από το διαμέρισμά της στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι είναι γεμάτοι με διαδηλωτές μετά την ψήφιση νόμου από το δημοτικό συμβούλιο που περιορίζει τις μετακινήσεις των αστέγων. Η σκηνοθεσία είναι του μεγάλου Στίβεν Σόντερμπεργκ, και από ότι φαίνεται, θα είναι μεταξύ άλλων ένας σχολιασμός πάνω στη χρήση AI συσκευών στην καθημερινότητά μας, όπως η Alexa και η Siri, και των κινδύνων που εμπεριέχουν. Το trailer επίσης, μας αποκάλυψε και το νέο look της Kravitz για τον ρόλο, με μπλε καρέ και αφέλειες.

Στην ιστορία, ο χαρακτήρας της Kravtiz επιχειρεί να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές για το βίαιο έγκλημα, αλλά, φυσικά, το ευρύ κοινό και οι αρχές δεν την πιστεύουν. Τότε αναλαμβάνει η ίδια την έρευνα -και ακολουθεί το χάος.

Εκτός από την Kravtiz, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Rita Wilson, Byron Bowers, Jaime Camil, Erika Christensen, Derek DelGaudio, Robin Givens, Charles Halford, Devin Ratray και Jacob Vargas. Το KIMI θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max στις 10 Φεβρουαρίου 2022.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.