CELEBRITIES

O Keanu Reeves έχει ζητήσει αυτόγραφο από 2 μόνο διάσημους και αυτές ήταν οι τέλειες αφιερώσεις τους


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

O Keanu Reeves έχει ζητήσει αυτόγραφο από 2 μόνο διάσημους και αυτές ήταν οι τέλειες αφιερώσεις τους
Splash News
Κανείς δεν είναι αρκετά διάσημος για να ζητήσει αυτόγραφο - το έκανε ακόμα κι ο Keanu!

Κανείς δεν είναι αρκετά διάσημος για να ζητήσει αυτόγραφο από έναν σταρ. Το λέει και ο Keanu Reeves, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert και αποκάλυψε ποιους δύο celebrities παρακάλεσε για ένα αυτόγραφο.

Ο πρώτος, είναι ο Lou Reed των Velvet Underground. Αλλά το αυτόγραφο, δεν ήταν για τον ηθοποιό.

«Ήταν για έναν φίλο και ο Lou ήταν cool με αυτό. Ήταν σε ένα μικρό κομμάτι χαρτί, με μπλε μελάνι. Ναι, ήταν καλό. Και απλά έγραφε “Lou Reed”», είπε.

«Θα ήταν απογοητευτικό αν δεν έγραφε “Lou Reed”», αστειεύτηκε έπειτα ο παρουσιαστής, Stephen Colbert, στον οποίο ο Reeves απάντησε: «Το ξέρω, αλλά θα μπορούσε να ευχηθεί και “Ό,τι καλύτερο” ή κάτι τέτοιο».

Το δεύτερο αυτόγραφο, ήταν του θρυλικού κωμικού George Carlin, με τον οποίο ο Keanu εμφανίστηκε στο Bill & Ted's Excellent Adventure, το 1989. Αυτή τη φορά, το ήθελε για τον εαυτό του.

«Έγραψε… Νομίζω ήταν κάπως “Αγαπητέ Keanu, άντε γ****”», αποκάλυψε γελώντας. Κι ενώ πίστευε ότι ήταν μία ιδιαίτερη αφιέρωση, αποκλειστικά για εκείνον, ανακάλυψε ότι ο Carlin είχε γράψει ακριβώς το ίδιο και σε κάποιον άλλο.

«Όπως και να ‘χει, ήταν πανέμορφο», ολοκλήρωσε.

Ο Keanu Reeves έχει μιλήσει για τον κωμικό που έφυγε από τη ζωή το 2008, στα 71 του χρόνια. «Έφερνε επίπεδο… Ήταν προσγειωμένος και δούλευε σκληρά στον χαρακτήρα του, τον Rufus. Και του έδινε βάρος – θέλω να πω, ήταν ο George Carlin από το μέλλον. Το ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν τόσο απίστευτο άνθρωπο και καλλιτέχνη, ήταν στ’ αλήθεια εξαιρετικό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.