CELEBRITIES

Keanu Reeves και Dolly Parton έχουν φορέσει το ίδιο Playboy Bunny κοστούμι και αυτή είναι η ιστορία


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2021

Keanu Reeves και Dolly Parton έχουν φορέσει το ίδιο Playboy Bunny κοστούμι και αυτή είναι η ιστορία
Ο ηθοποιός φόρεσε τον κορσέ της Dolly Parton, έτσι απλά υπέροχος

Θυμάστε τι ντυνόσασταν τις Απόκριες, ως έφηβοι; Σίγουρα έχετε κάνει πολλές πετυχημένες εμφανίσεις, αλλά μάλλον δεν ξεπερνάτε τον Keanu Reeves. Γιατί κάποτε μεταμφιέστηκε σε Dolly Parton, όπως φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Playboy. Φορώντας ακριβώς το ίδιο outfit.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στο Red Table Talk και την Jada Pinkett Smith, η μητέρα του ήταν ενδυματολόγος και δημιούργησε το κοστούμι που φόρεσε η Dolly Parton στο iconic εξώφυλλο.

«Για κάποιον λόγο δεν τον πήρε σπίτι. Οπότε τα είχαμε εμείς και ήταν Halloween. Έβαλα λοιπόν τα αυτιά και τον κορσέ», είπε. «Έβαλα sneakers με διχτυωτό καλσόν και παπιγιόν. Είχα αρκετά μακριά μαλλιά και ντύθηκα Dolly Parton ως Κουνελάκι του Playboy».

Δυστυχώς, ο Keanu δεν θέλησε να μοιραστεί τις φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, αφήνοντάς τη στη φαντασία μας. Προτίμησε να μιλήσει για το νέο Matrix. Το δεχόμαστε, μόνο επειδή είναι εκείνος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.