CELEBRITIES

Τα μαλλιά της Jennifer Aniston χωρίς styling και με υγρασία, μας θυμίζουν τα δικά μας


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

Τα μαλλιά της Jennifer Aniston χωρίς styling και με υγρασία, μας θυμίζουν τα δικά μας
Instagram/@jenniferaniston
Η διάσημη ηθοποιός μας έδειξε τις φυσικές της μπούκλες

Ο εχθρός των μαλλιών μας είναι ένας και ακούει στο όνομα υγρασία. Όσο δύσκολο είναι για εμάς να τα τιθασεύσουμε, άλλο τόσο είναι και για τους σταρ. Αναμεσά τους και η Jennifer Aniston, η οποία ανέβασε δυο φωτογραφίες που δείχνει τα φυσικά κυματιστά της μαλλιά όπως ακριβώς είναι, χωρίς κανένα styling.

H αγαπημένη ηθοποιός είχε τυλίξει μια πετσέτα στο σώμα της και δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της. «Εντάξει, υγρασία», έγραψε στη λεζάντα και δεν παρέλειψε να κάνει tag το νέο της beauty brand με όνομα, «LolaVie», που λάνσαρε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αποτελείται από προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Η Aniston κατάφερε να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο της brand και μάλιστα η ηθοποιός Ali Wentworth σχολίασε πόσο sexy είναι με αυτό το look. Εμείς θα συμφωνήσουμε και σίγουρα θα θέλαμε να βλέπαμε και άλλες σταρ να μας παρουσιάζουν την πιο φυσική τους πλευρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.