CELEBRITIES

Ο Orlando Bloom έχει το πιο σωστό σχόλιο για την topless φωτογραφία της Katy Perry


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Ο Orlando Bloom έχει το πιο σωστό σχόλιο για την topless φωτογραφία της Katy Perry
Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια της showbiz, κι όχι άδικα

H Katy Perry ανάρτησε topless φωτογραφία της και ήταν απλά υπέροχη. Με τα μακριά – καστανά, πλέον – μαλλιά της και ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή.

«Let it burn baby» (άστο να καεί, μωρό μου), έγραψε στη λεζάντα, ενώ συνόδευσε τη φωτογραφία με μερικές ακόμη λήψεις από το καμαρίνι της, μαζί με τον κομμωτή της, Jesus Guerrero, και τον makeup artist της, Michael Anthony.

Ο Orlando Bloom, φυσικά, δεν άφησε την αγαπημένη του να κλέψει την παράσταση. Όχι. Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει το καλύτερο σχόλιο κάτω από το post: «Μωρό μου, σε παρακαλώ, μπορούμε να πάρουμε λίγο ακόμη γάλα φουντουκιού; Μας τελειώνει».

Μέχρι στιγμής, 19.182 άτομα του έχουν κάνει like – δεν τα αδικούμε. Έχουν απαντήσει μόνο 265, όμως.

Jenny.Gr

Ο Orlando Bloom και η Katy Perry είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz. Όπως ακριβώς η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, τρολάρουν ο ένας τον άλλο στα social media και εμείς το απολαμβάνουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.