CELEBRITIES

Legend material: H Jerry Hall χορεύει για τον Saint Laurent


Μάρθα Κουμπάνη

17 Ιανουαρίου 2022

Legend material: H Jerry Hall χορεύει για τον Saint Laurent
To βίντεο της καμπάνιας είναι απλά iconic

Δεν είναι παρά μόλις λίγες ημέρες από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της νέας καμπάνιας του Saint Laurent, με πρωταγωνίστρια την iconic Jerry Hall.

H εμβληματική Hall έγινε η μούσα του Anthony Vaccarello και πόζαρε με αυτοπεποίηθηση και glam φορώντας τις πιο δυναμικές και sexy δημιουργίες της συλλογής S/S 2022.

H Jerry Hall, το θρυλικό top model των 70s, επιστρέφει τώρα με ένα εκκρηκτικό βίντεο στην ίδια αισθητική και το καλλιτεχνικό, signature ασπρόμαυρο, του φωτογράφου David Sims. Την βλέπουμε να λικνίζεται φορώντας ένα βελούδινο catsuits και oversized μαύρα γυαλιά ηλίου.Tινάζει αισθησιακά τα ξανθά μαλλιά της και εντυπωσιάζει.

Ο ίδιος ο Yves Saint Laurent και η Hall είχαν φιλική σχέση και ο ίδιος ο σχεδιαστής και ιδρυτής του οίκου, ήταν εκεί όταν η καριέρα της απογειώθηκε στα 70s. Η δεκαετία αποτελεί άλλωστε πηγή έμπνευσης για τις τελευταίες συλλογές του σημερινού creative director Anthony Vacarello.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.