ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H εμβληματική Jerry Hall ποζάρει για τον Saint Laurent και είναι η επιτομή του glam


Μάρθα Κουμπάνη

8 Δεκεμβρίου 2021

H εμβληματική Jerry Hall ποζάρει για τον Saint Laurent και είναι η επιτομή του glam
photo credits: Saint Laurent
H εμβληματική Jerry Hall γίνεται η μούσα του Saint Laurent και ποζάρει με αυτοπεποίθηση στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου.

H Jerry Hall, το θρυλικό top model των 70s, επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να ποζάρει με αυτοπεποίθηση και στιλ και να κλέβει την παράσταση. Συγκεκριμένα το είδωλο της μόδας γίνεται μούσα για την SS22 καμπάνια του οίκου Saint Laurent.

Ο Yves Saint Laurent και η Hall είχαν φιλική σχέση και ο ίδιος ο σχεδιαστής και ιδρυτής του οίκου, ήταν εκεί όταν η καριέρα της απογειώθηκε στα 70s. Η δεκαετία αποτελεί άλλωστε πηγή έμπνευσης για τις τελευταίες συλλογές του σημερινού creative director Anthony Vacarello.

Jenny.Gr

H Hall ήταν η πρώτη που φόρεσε το signature Le Smocking tuxedo suit του Saint Laurent και μάλιστα στo ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Ήταν, επίσης, το πρόσωπο της πιο hot διαφήμισης του iconic αρώματος του οίκου «Opium», που φωτογραφήθηκε το 1977 από τον Helmut Newton.

Σήμερα στα 65 της φωτογραφίζεται από τον David Sims και είναι το ίδιο σαγηνευτική. Φορά τα πιο iconic σχέδια που επαναδημιουργεί με την σύγχρονη ματιά του Vacarello. Την μαύρη, βελούδινη catsuit, το στραυρωτό blazer dress και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ορισμένα statement κοσμήματα χαρίζουν την απαραίτητη λάμψη στα elegant σύνολα με τον αέρα μιας άλλη εποχής, που παραμένει γοητευτική και επίκαιρη. Όπως άλλωστε και η Hall.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.