CELEBRITIES

H Rosie Huntington-Whiteley ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για μερικές υπέροχες selfies


JTeam

24 Ιανουαρίου 2022

H Rosie Huntington-Whiteley ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για μερικές υπέροχες selfies
H Rosie Huntington-Whiteley περιμένει το δεύετρο παιδί της

To εντυπωσιακό μοντέλο, Rosie Huntington-Whiteley περιμένει το δεύτερο παιδί της μαζί με τον ηθοποιό Jason Statham. Η Rosie διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο και απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της ενώ ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Instagram. Το μοντέλο και ο ηθοποιός σύντροφός της, έχουν ήδη αποκτήσει έναν γιο.

Jenny.Gr
Instagram/@rosiehw

Στο τελευταίο της post το 34χρονο μοντέλο ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της με ένα υπέροχο μακρύ slip dress που αγκαλιάζει τόσο τη σιλουέτα της όσο και τη φουσκωμένη κοιλιά της. Είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες ενώ το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα φυσικό, έτσι όπως την έχουμε συνηθίσει.

Ακόμη, η ίδια είχε ανεβάσει μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον γιο της .Το μοντέλο και ο 54χρονος ηθοποιός υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Jack Oscar, το 2017.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.