CELEBRITIES

Η φιλία που δεν περιμέναμε: Η Kim Kardashian και η Hillary Clinton συναντιούνται για καφέ


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

Η φιλία που δεν περιμέναμε: Η Kim Kardashian και η Hillary Clinton συναντιούνται για καφέ
Μια απρόσμενη φιλία

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η Kim Kardashian κάνει αρκετή παρέα με την Hillary Clinton και μάλιστα συναντιούνται και για καφέ. Άλλωστε, η Kim είχε δηλώσει την υποστήριξή της από το 2016 στην τότε υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι από τότε ξεκίνησε η φιλία τους, αν και δεν την έχουν επικοινωνήσει στα social media.

Πριν από λίγες μέρες η Kardashian συναντήθηκε με την Clinton για να συζητήσουν διάφορα κοινωνικά θέματα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ντοκιμαντέρ της πρώην Πρώτης Κυρίας. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες και η κόρη της Clinton, Chelsea, συναντήθηκαν στο Los Angeles και στο καφέ «Hot & Cool Cafe» για το ντοκιμαντέρ της Hillary με τίτλο «Gutsy Women».

Το καφέ «Hot & Cool Cafe» έχει εργαζόμενους πρώην φυλακισμένους και παιδιά από τη γειτονιά. Οι δυο κυρίες λοιπόν θέλησαν να αναδείξουν την προσπάθεια που κάνουν οι ιδιοκτήτες του καφέ. Πρόκειται άλλωστε για έναν σκοπό που αφορά άμεσα στην Kardashian, καθώς τα τελευταία χρόνια μάχεται ενεργά για τα δικαιώματα των φυλακισμένων στην Αμερική και παλεύει ώστε να αποδωθεί δικαιοσύνη σε ανθρώπους που είτε έχουν καταλήξει άδικα στη φυλακή είτε τους έχουν επιβληθεί ποινές πολύ μεγαλύτερες αυτών που τους αναλογούσαν.

Όπως σημειώσαμε παραπάνω, δεν είναι η πρώτη φορά που η Kardashian υποστηρίζει τη Hillary Clinton, καθώς όπως είχε δηλώσει το 2016 την είχε ψηφίσει στις εκλογές, σε αντίθεση με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, που είχε ψηφίσει τον Donald Trump.

Μια φιλία εξελίσσεται και ίσως στο μέλλον δούμε και την Kim να ασχολείται με την πολιτική. Γιατί όχι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.