CELEBRITIES

Ένα άγαλμα του Kobe Bryant και της κόρης του, Gianna, βρίσκεται πλέον στο σημείο του δυστυχήματος


JTeam

27 Ιανουαρίου 2022

Ένα άγαλμα του Kobe Bryant και της κόρης του, Gianna, βρίσκεται πλέον στο σημείο του δυστυχήματος
Instagram/ medina_sculpture
Το άγαλμά τους τοποθετήθηκε στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου.

Ο Kobe Bryant και η κόρη του, Gianna έγιναν άγαλμα στο Calabasas της California στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους, δύο χρόνια από τη μέρα του τραγικού συμβάντος.

To άγαλμα δημιουργήθηκε από τον γλύπτη Dan Medina, ο οποίος δήλωσε ότι το έφερε στην κορυφή ενός λόφου στο Calabasas στις 4:00 το πρωί το Τετάρτης και ότι θα παραμείνει προσωρινά εκεί. Στο χάλκινο άγαλμα των 73 κιλών, ο σπουδαίος Kobe φοράει τη φανέλα των Lakers κι έχει το χέρι του γύρω από την κόρη του, η οποία κρατάει μια μπάλα του μπάσκετ και είναι ντυμένη επίσης με αθλητικά ρούχα.

Το άγαλμα απεικονίζει μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους δύο ενώ όπως δήλωσε ο Medina στο Today: «Δεν είμαι ο μεγαλύτερος αθλητικός οπαδός που θα συναντήσεις αλλά για μένα ο Kobe ήταν πιο "μεγάλος" από το μπάσκετ. Ήταν διάνοια, μιλούσε πολλές γλώσσες, ήταν φανατικός αναγνώστης. Γνώρισα ανθρώπους που έλεγαν ότι ήταν σαν προστάτης των παιδιών τους εξαιτίας ακριβώς του τρόπου που μιλούσε».

Στη βάση του ιδιαίτερου αγάλματος αναγράφονται τα ονόματα και των υπόλοιπων επτά θυμάτων από τη μέρα της συντριβής του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου του 2020. Η Christina Mauser, η Sarah Chester και η κόρη της, Payton, ο John Altobelli, η γυναίκα του, Keri και η κόρη τους, Alyssa, αλλά και ο πιλότος, Ara Zobayan.

To μοιραίο ελικόπτερο τους μετέφερε σε ένα τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών όπου θα έπαιζε και η 13χρονη Gianna, το οποίο συνετρίβη μες στην ομίχλη ενώ οι ευθύνες για την τραγωδία αποδίδονται σε λάθος του πιλότου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.