CELEBRITIES

Η Charlize Theron γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της και μας έδειξε τις πανέμορφες κόρες της


JTeam

28 Ιανουαρίου 2022

Η Charlize Theron γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της και μας έδειξε τις πανέμορφες κόρες της
Η star τίμησε τη μαμά της με μερικές γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες.

Η Charlize Theron γιόρτασε χθες τα γενέθλια της μητέρας της και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram με την ίδια σε διάφορες προσωπικές στιγμές τους. Και ενώ ήταν η μεγάλη μέρα της Gerda, οι φαν της Theron είχαν την ευκαιρία να δουν και τις δύο κόρες της ηθοποιού, την 7χρονη August και τη 10χρονη Jackson. Το καρουζέλ εικόνων της Theron περιελάμβανε μια φωτογραφία της Gerda, της August και του Jackson σε μια πεζοπορία μαζί.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς μου. Ήθελα να το μοιραστώ με όλους σας γιατί όποιος τη γνωρίζει, ξέρει πόσο φοβερό είναι να στέκεσαι στο φως του ήλιου της. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι η ζωή. Γελάει πιο δυνατά από οποιονδήποτε έχω γνωρίσει ποτέ», έγραψε η Theron δίπλα στις φωτογραφίες, σε πολλές από τις οποίες βλέπουμε τη μαμά και κόρη αγκαλιασμένες στη Disneyland, στην παραλία και στην πισίνα. «Είναι μια εξαιρετική παίκτρια του τένις/γκόλφερ/πεζοπόρος! Είναι άμεση, είναι ειλικρινής, είναι αστεία» έγραψε μεταξύ άλλων η λαμπερή star.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Theron μοιράζεται φωτογραφίες με τις κόρες της στα social media.

Για τον εορτασμό της νέας χρονιάς, η Theron ανέβασε μια φωτογραφία της να χαλαρώνει με τη μικρότερη κόρη της και τον σκύλο της, γράφοντας, «Νέο έτος, ίδια ενέργεια».

Η Theron υιοθέτησε την Jackson το 2012 και την August το 2015. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο NPR, η Theron μίλησε για τη διαδικασία υιοθεσίας και τον τρόπο που γνώρισε τα παιδιά της, λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε προγραμματιστεί με συγκεκριμένο τρόπο. Ήταν απλώς μια σύμπτωση που και οι δύο κόρες της ήταν από την Αμερική.

«Ήθελα να πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο το παιδί μου θα με έβρισκε», είχε πει. «Σε όποια χώρα και αν μου επέτρεπαν ως ανύπαντρη γυναίκα να υιοθετήσω, εκεί υπέβαλα αίτηση. Και έτυχε και τα δύο παιδιά μου να είναι Αμερικανίδες. Γεννήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και έτυχε να είναι και οι δύο Αφροαμερικανές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.