CELEBRITIES

«Μακριά τα χέρια από το αιδοίο μου»: Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Gwyneth Paltrow με το νέο της κερί


JTeam

30 Ιανουαρίου 2022

«Μακριά τα χέρια από το αιδοίο μου»: Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Gwyneth Paltrow με το νέο της κερί
Η Gwyneth Paltrow εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια δραστήρια επιχειρηματίας που δεν σταματά να σκαρφίζεται νέες ιδέες

Μετά το κερί με άρωμα αιδοίου, η ηθοποιός προτείνει ένα ακόμη προϊόν που στόχο έχει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Το νέο λοιπόν προϊόν που λανσάρει η Goop (για να μην σας κρατάμε σε αγωνία) είναι ένα κερί που γράφει: «Μακριά τα χέρια από το αιδοίο μου».

Το «Hands Off My Vagina» κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την επέτειο από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, οποία μία έγκυος γυναίκα μπορεί να επιλέξει να κάνει άμβλωση χωρίς κυβερνητικούς περιορισμούς. Η Goop γράφει στο προφίλ της στο Instagram: "Πιστεύουμε στην αναπαραγωγική ελευθερία, στην ακεραιότητα του σώματος και τα ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από το φύλο".

Όπως δήλωσε η Paltrow, η λέξη «vagina» έχει πολλή δύναμη και το μήνυμα είναι ένα- "Μακριά τα χέρια, όταν δεν είναι καλοδεχούμενα. Τα δικά σας γεννητικά όργανα, η δική σας επιλογή".

Τέτοια μηνύματα είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνούνται με κάθε τρόπο ώστε η κάθε γυναίκα να είναι δεδομένο ότι έχει την ελευθερία του σώματός της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.