CELEBRITIES

Η Ηalle Berry φωτογραφίζεται topless για να δείξει πως «Το μυαλό είναι το μόνο εμπόδιο»


JTeam

31 Ιανουαρίου 2022

Η Ηalle Berry φωτογραφίζεται topless για να δείξει πως «Το μυαλό είναι το μόνο εμπόδιο»
Η Ηalle Berry φωτογραφήθηκε topless

Η Halle Berry εκτός από αγαπημένη πρωταγωνίστρια είναι και μια διαχρονικά sexy γυναίκα. Aυτήν τη φορά η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless και, μπορεί να μην ήταν η μόνη σέξι φωτογραφία της τελευταία, ενέπνευσε όμως με περισσότερους από έναν τρόπους τους θαυμαστές της.

Καθώς ανέβαινε ξυπόλητη μια πανέμορφη σκάλα από τούβλα, η Berry δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά μόνο ένα φαρδύ boyfriend τζιν (ίσως του Van;) με γυρισμένα τα μπατζάκια στο κάτω μέρος. Με γυμνή την πλάτη της στην κάμερα και έναν εντυπωσιακό ουρανό από πάνω, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κοιτά πάνω από τον ώμο της με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της. Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά και φαινόταν ότι φορούσε λίγο έως καθόλου μακιγιάζ.
Η λεζάντα της Berry ήταν απλή αλλά έδωσε στους θαυμαστές της ένα κίνητρο. «Ο ουρανός δεν είναι το όριο, το μυαλό σου είναι...», έγραψε.

Η φωτογραφία της έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκαλυπτική της συνέντευξη και τα όσα είπε για τον αλκοολικό πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2003.

«Υπήρξε πολλή κακοποίηση στα παιδικά μου χρόνια. Μεγάλωσα με έναν αλκοoλικό πατέρα που ήταν πολύ κακοποιητικός λεκτικά, ψυχολογικά, σωματικά», είπε στην εκπομπή Fresh Air του NPR.

«Όταν πέθανε, μου έκαναν δώρο μία συζήτηση μ’ έναν πνευματικό θεραπευτή και κάποιον που με καθοδήγησε με πνευματικές ασκήσεις, για να κλείσει η πληγή που δημιούργησε ο μπαμπάς μου», συνέχισε. Πρόσθεσε, έπειτα, πως η συμπεριφορά του πατέρα της ήταν αποτέλεσμα «της αγάπης και της καθοδήγησης που δεν έλαβε εκείνος ως παιδί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.